Anakart Vga Işığı Sebepsiz Yere Yanıyor

Reaksiyon skoru
95
ARKADAŞLAR İMZAM DAKİ SİSTEMİ YENİ TOPLADIM HER ŞEYİNİ HALLETTİM AMA HİÇ BİR PROBLEM OLMAMASINA RAĞMEN BAZEN VGA IŞIĞI YANIYOR ANAKARTTA AMA BİR PROBLEM YOK GİBİ İŞLERİMİ YAPMAYA DEVAM EDEBİLİYORUM, SONRA PC YENİDEN BAŞLATINCA YANMIYOR SEBEBİ NEDİR SİZCE

Şu kısma bak hwinfo'dan
1789636884320.webp

Anakart gigabyte b850m force mu?

güç tasarrufu ayarlarını kapat ekran kartı için, pci expres hattını da otodan gen4 seç

Ben de 9070 XT'ye geçtikten sonra olmaya başladı. Bilgisayarı açarken bazen VGA ışığı yanıyor, reset atıyorum açılıyor.

Ben de 9070 XT'ye geçtikten sonra olmaya başladı. Bilgisayarı açarken bazen VGA ışığı yanıyor, reset atıyorum açılıyor.
Anakart uzerinden ayar gerekiyor olabilir. Islemci varsa Igpu kapatilmali Anakart destekliyorsa Gen5 aliniz veyahut gen4 deneyiniz

Anakart uzerinden ayar gerekiyor olabilir. Islemci varsa Igpu kapatilmali Anakart destekliyorsa Gen5 aliniz veyahut gen4 deneyiniz
hocam işlemcinin gpu sunu kapattım ssd ise gen4 üstte arkdaşın dediği gibi bence anakartın hatası gibi çünkü ışık yansa bile sistemde bir sıkıntı yok

İşlemcinin ekran kartı kapalı. Anakart da maalesef Gen4 destekliyor B650 Carbon Wi-Fi var bu karta Gen4 koymaları ne bileyim. Söküp tekrar takacağım akşam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,657
Üyeler
203,543
Son üye
haruntarik23
Geri