1000 TL Altı Kulaklık Önerisi Arıyorum

LordQ

80+
Reaksiyon skoru
4
1000 TL’nin altında kulaklık önerisi arıyorum . Eski kulaklığımın pedleri soyuldu rahatsız ediyor. Pedleri dayanıklı bir kulaklık arıyorum bu nedenle. Mümkünse kablosuz olsun ancak şart değil . Bu fiyat bandında alabileceğim en fiyat performans kulaklığı almak istiyorum. Kulaklıkta mikrofon olmalı kesinlikle ve kablolu ise jak çıkışı 2 adet olmalı masaüstünde kullanacağım çünkü. Son olarak da kafaüstü olması lazım. Şimdiden teşekkürler

Bütçeni arttır bence 1k ya kulakiçi bile "günü kurtaran" cinsten anca bulunuyor.

Bu bütçelerde Gamepower'ın kulaklıkları var. Mümkünse USB girişli yani ses kartı olan ürünlerden alın. Ses kaliteli JAK girişlilerden daha iyi olur.

Ama belirteyim ₺1000 altında ses kartı olup, kulak pedleri hareketli kulaklık yok. Pedleri kalın ama hareket etmediğinden tamamen konforlu değil. Aşağıda bütçeyi ₺500 arıtırsan önereceğim ürünlerin pedleri hareket ettiğinden, daha konforlular.

Bütçe artırabilirsen şu ürünlerden birini öneririm. Vibe kulak pedlerinin iç kısmı kumaşımsı. Ses profilleri benzerdir, genelde bu bütçelerde CMedia 108 ses kartı kullanılıyor. Havit H2002P daha bilindik ve bu fiyatın en çok tercih edileni. Ama ped kısmında tamamen suni deri. İki ürünün de pedi kalın ve konforlu.

Kablosuz istiyorsan ve bütçe ₺2000 çıkarsa da şu ürünü öneririm.

1000 TL’nin altında kulaklık önerisi arıyorum . Eski kulaklığımın pedleri soyuldu rahatsız ediyor. Pedleri dayanıklı bir kulaklık arıyorum bu nedenle. Mümkünse kablosuz olsun ancak şart değil . Bu fiyat bandında alabileceğim en fiyat performans kulaklığı almak istiyorum. Kulaklıkta mikrofon olmalı kesinlikle ve kablolu ise jak çıkışı 2 adet olmalı masaüstünde kullanacağım çünkü. Son olarak da kafaüstü olması lazım. Şimdiden teşekkürler
Gamepower vs. Falan boş iş butceni 2000 TL ye yukseltebilirsen havit H2015 Pro öneririm kesinlikle çok iyi bende var ancak tek sorun sesi 65-70 üzerine çıkarınca sesi dışarı veriyor onun harici suan indirimde olan Havit Fuxi H6 H7 veya Havit 2033D öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,336
Üyeler
203,397
Son üye
resad505
Geri