🔥İndirim Kimmer Plus 12v 2ah Şarjlı Akülü Vidalama Matkap (611tl)

rayli82

80+
Reaksiyon skoru
108
1789658685659.webp

Gördüğüm kadarıyla daha önce konusu açılmamış, belki tekrar indirime girebilir. Geçen hafta 650 TL'den satılmıştı.

Beklendiği gibi çok kaliteli bir ürün değil ancak kutudan 2 adet batarya çıkıyor; evdeki ufak tefek işleri rahatlıkla görür.

İlk izlenimler ve teknik detaylar:

• Güç: Mandreni elimle tuttuğumda durduramadım, torku bu sınıfa göre fena sayılmaz.
  • Mekanik: Tork ayar mekanizması zorlandığında bazen "carlıyor" / kaçırıyor.
  • Elektronik & Motor: Klasik fırçalı DC motor kullanılmış. Tetikten elinizi çektiğinizde motordan hafif kıvılcım çıkabiliyor; ters endüktif koruma (flyback diyot/snubber devresi) eklenmediği için fırça arkı bariz görünüyor. Fırçalı DC motor yapısında bir miktar ark normal olsa da devrede koruma bulunmuyor.
Özetle; fiyatına göre baktığımızda sundukları bu kadar, "parasına göre iş görür" diyebileceğimiz bir ürün.

Alıntıyı görüntüle

Gördüğüm kadarıyla daha önce konusu açılmamış, belki tekrar indirime girebilir. Geçen hafta 650 TL'den satılmıştı.

Beklendiği gibi çok kaliteli bir ürün değil ancak kutudan 2 adet batarya çıkıyor; evdeki ufak tefek işleri rahatlıkla görür.

İlk izlenimler ve teknik detaylar:

• Güç: Mandreni elimle tuttuğumda durduramadım, torku bu sınıfa göre fena sayılmaz.
  • Mekanik: Tork ayar mekanizması zorlandığında bazen "carlıyor" / kaçırıyor.
  • Elektronik & Motor: Klasik fırçalı DC motor kullanılmış. Tetikten elinizi çektiğinizde motordan hafif kıvılcım çıkabiliyor; ters endüktif koruma (flyback diyot/snubber devresi) eklenmediği için fırça arkı bariz görünüyor. Fırçalı DC motor yapısında bir miktar ark normal olsa da devrede koruma bulunmuyor.
Özetle; fiyatına göre baktığımızda sundukları bu kadar, "parasına göre iş görür" diyebileceğimiz bir ürün.
Önceki 650TL'ye satılan ürün bundan farklıydı sanki?

İş yapar mı sizce alınır mı böyle birşeye ihtiyacım var

Kullan at ürün bunlar ev için en azından einhell alın
Aynı ayarda başka ürünü 900'e aldım evde bulunsun diye banyo dolabı montajladım en son. Ev için ihtiyaçları karşılıyor. Dolaptan öncede şarjlı süpürgenin standını montajlamıştım daha ne yapsın :)

Benimkinde darbeli mod var hepsiburada 999 tl suanda gorursunuz

1.5ah olanı kullandım iade ettim. Vida sıkmak için 650tl harcamam sonuçta.

bizde assur marka 12v matkap var. evde baya iş görüyor masa, dolap, sepha vesaire her şey kurduk süper çalışıyor

duvar delmeye çalışmazsanız işleri görürsünüz güzel fiyatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,831
Üyeler
203,589
Son üye
cengizhan.
Geri