🔥İndirim (Paraf) Ryzen 5 7500f, RX 9070 XT, 6.400 MHZ, Sistem 70.791 TL + 6 Taksit!

Ben konu açamıyorum arkadaş sağolsun açtı yeni üye olduğum için bu sadece bir oem paket için geçerli değil ve aldığınız ürünleri elinize ulaştıktan sonra vatan bilgisayar a gidip iade edip puanınızla beraber daha güzellerini alabilir daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Ulan numune para puan para puandır. Direk fiyattan düşüp yazmışsın fiyat + 8000 paraf puan yazacaksın. Ne beyinsiz adamsın sen.
Başlık için karakter sınırını 80 ben yapmıyorum. VDFK6TK diye zor yazmışım daha sen ne diyorsun?

Ben konu açamıyorum arkadaş sağolsun açtı yeni üye olduğum için bu sadece bir oem paket için geçerli değil ve aldığınız ürünleri elinize ulaştıktan sonra vatan bilgisayar a gidip iade edip puanınızla beraber daha güzellerini alabilir daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Nasıl yani hocam

Nasıl yani ? Aldık iade ettik banka puanları nasıl kalacak ?

Bu piyasa beni bile buna sürükledi ve böyle bir nimet varken neden paylaşmayalım? 2 tane daha atacağım böyle.

Bu 3 kampanyaya katılarak toplamda 8.300 TL Parafpara kazanabilirsiniz. Bu sayede sistem 70.791 TL'ye denk geliyor.

Özelleştirmeler:
Alıntıyı görüntüle
Sistemin parça kalitesi gayet iyi seviyede. İlgilisi için hepsini tek tek yazalım:
Anakart gayet yeterli bir model, RAM Hynix A-Die çipe sahip 6.400 MHz mis gibi RAM, SSD B seviyesi sık gördüğümüz ve bildiğimiz bir model, soğutucu 6 bakır borulu ve PSU C- seviyesi PSU. BitFenix Bpab-N'de olduğu gibi tüm kapasitörler ChengX ve oda C- seviyesi idi. Giriş seviyesi ancak sistem için gayet yeterli.
32 GB RAM özelleştirmesinin olması gereken fiyatla sunulması gayet güzel. O şekildede alınabilir bütçeniz daha yüksekse.

Bu cashbacklerden yararlanamayan, düz fiyatıyla alınır mı diye soracak olan arkadaşlar almasın. Onlar bunu tercih etsin kesinlikle:
RX 9070 32 GB RAM Kaliteli Parçalar
Sadece bu hazır sistemde değil diğer hazır sistemleri inceleyip Rtx 5070 li sistemlerde var 70 72 bin tl civarına geliyor + puan kazanmış oluyorsunuz en ucuz olan hazır sistemlere bakıp yükseltme yapın en mantıklılar öyle ortaya çıkıyor.

Fiyat gelen 8k para-puanla çok makul arada Vatan var 6 taksit var.Toplama derdi yok ki çoğu için sorun olmasa da, parçaları alıp koltukta parçalarını izleyen çok adam var kendim mi girişsem kime toplatsam diye kara kara bakışıyor kutularıyla.Sistem lazımdı alsam mı diyene geniş geniş gider halkbankı varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,450
Üyeler
203,452
Son üye
Enzo10
Geri