3.000 TL Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
3000
Bilgisayar için almayı düşünüyorum. Discord'da sesli sohbeti çok kullandığım için mikrofon kalitesi benim için önemli. Bu yüzden mikrofonunun güzel ve karşı tarafa sesimi net iletmesi benim için öncelikli. Kulak üstü olmalı.

Bilgisayar için almayı düşünüyorum. Discord'da sesli sohbeti çok kullandığım için mikrofon kalitesi benim için önemli. Bu yüzden mikrofonunun güzel ve karşı tarafa sesimi net iletmesi benim için öncelikli. Kulak üstü olmalı.

ıkıncı el g733 olabılır veya hyperx modellerı hocam sıfır ıstıyorsan benım dusundugum qcy heroad v200.

Atk Neptune N9 kısaca Havit h2015 pro demektir h2015 pro öneririm aktif kullanıyorum hiç bir dip ses cızırtı yok

ıkıncı el g733 olabılır veya hyperx modellerı hocam sıfır ıstıyorsan benım dusundugum qcy heroad v200.
G733 bu paraya sıfır olsa bile alınmaz kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MCHOSE X9

G733 bu paraya sıfır olsa bile alınmaz kardeşim.

MCHOSE X9
ne alıcam o zaman? bırı mchose onerıyor bırı havıt ben qcy kulaklık aramaktan sıkıldım

ne alıcam o zaman? bırı mchose onerıyor bırı havıt ben qcy kulaklık aramaktan sıkıldım
En çok önerileni al işte :D bence mchose x9 öneririm.

HEMEN300 koduyla 3187ye geliyor + uygun kartın varsa 3 taksit. diğerlerinin yanında bunu tercih edebilirsin. hızlı ol he bitebilir

ooo hemen hemen her karta peşin fiyatına 3 taksitmiş. diğer markalar için aklında soru işareti varsa kablosuz ve bu bütçede iyi bir alternatif. kullanmadım detay bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,336
Üyeler
203,397
Son üye
resad505
Geri