Bilgisayar Toplayacağım Yardım Edermisiniz

samdurden

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
45.000 TL bütçeyle monitörlü sistem toplamak istiyorum.

Merhaba Abiler,

Yaklaşık 45.000 TL bütçem var ve oyun + günlük kullanım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Mümkün olduğunca fiyat/performans odaklı ilerlemek istiyorum.

Bu sistemi alıp daha sonra RAM'i 32 GB'a, yükseltmeyi düşünüyorum.

Sizce
  1. Bu fiyata alınır mı?
  2. Parçalar arasında performans açısından bir darboğaz/uyumsuzluk var mı?
  3. RX 6600 XT yerine ileride hangi ekran kartına geçmek mantıklı olur?
  4. 45.000 TL toplam bütçeyle daha iyi bir sistem kurulabilir mi?
  5. İkinci el alırken özellikle hangi parçaları kontrol etmeliyim?

Tecrübeli abilerin önerilerini bekliyorum.Monitöre henüz karar veremedim ve klavye mouse gibi ekipmanlar içinde önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

45.000 TL bütçeyle monitörlü sistem toplamak istiyorum.

Merhaba Abiler,

Yaklaşık 45.000 TL bütçem var ve oyun + günlük kullanım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Mümkün olduğunca fiyat/performans odaklı ilerlemek istiyorum.

Bu sistemi alıp daha sonra RAM'i 32 GB'a, yükseltmeyi düşünüyorum.

Sizce
  1. Bu fiyata alınır mı?
  2. Parçalar arasında performans açısından bir darboğaz/uyumsuzluk var mı?
  3. RX 6600 XT yerine ileride hangi ekran kartına geçmek mantıklı olur?
  4. 45.000 TL toplam bütçeyle daha iyi bir sistem kurulabilir mi?
  5. İkinci el alırken özellikle hangi parçaları kontrol etmeliyim?

Tecrübeli abilerin önerilerini bekliyorum.Monitöre henüz karar veremedim ve klavye mouse gibi ekipmanlar içinde önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
bu parçalar 33 falan tutuyor ikinci elden 12k ya falan 3080 kovala daha iyi veya 6800

bu parçalar 33 falan tutuyor ikinci elden 12k ya falan 3080 kovala daha iyi veya 6800
Monitör ve diğer ekipmanlarıda bu bütçe içerisinde almam gerektiği için ekran kartına 7.5-8k civarı ayırabiliyorum.

monitör olarak ips olan samsung odyysey monitörlere bakabilirsin. ben g4 almıştım 2 hafta önce 5400 e. fiyatı düşerse kaçırma.

Monitör ve diğer ekipmanlarıda bu bütçe içerisinde almam gerektiği için ekran kartına 7.5-8k civarı ayırabiliyorum.
o zaman 3060 kovala 8e yada 2070s olabilir 3060tan güçlü o da

Geri