mrbayaliii
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı valla piyasa dün ram aldım patriot 32 gb 28.5 tuttu 1 hafta önce iki tanesi 27 bin her geçen gün artıyor.
arkadaşım sizin aklınız tersten mi çalışıyor ben anlamıyorum sizi .sıfır fiyatı 70 k ise ikinci eli kaç para olacak 40 bn tl mi ? siz satarken yüksekten satın alırken burda curcuna çıkarın niye bu kadar yüksek diye de söylenin .msi rtx 5070 ti gaming tri o modelini 48 bn tl ye aldım şuan sıfırı 100k hadi söyle sen alsan bu kartı kaça satarsın?Patlaması sorun değil ikinci el fiyatlarının fuhuş rakamlar bana göre ederleri bu olmaması lazım kendi kafasına göre piyasaya yön vermeye çalışıyor millet.
şuan sıfırı 47 bn tl geçmiş olsun.windforce 5070i 27.5 a sattım 2 ay olmadı![]()
steel legend 9070xt geçmiştim satınca o yüzden şu anlık sıkıntı yokarkadaşım sizin aklınız tersten mi çalışıyor ben anlamıyorum sizi .sıfır fiyatı 70 k ise ikinci eli kaç para olacak 40 bn tl mi ? siz satarken yüksekten satın alırken burda curcuna çıkarın niye bu kadar yüksek diye de söylenin .msi rtx 5070 ti gaming tri o modelini 48 bn tl ye aldım şuan sıfırı 100k hadi söyle sen alsan bu kartı kaça satarsın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuan sıfırı 47 bn tl geçmiş olsun.
İlla bunun örneğini mi vermem gerek sadece ekran kartlı üzerinden mi duruyorsun ? Daha geçen ay 6800 ekran kartımı satmak için fiyatlara bakayım dedim 14k-16k arası fiyatlandırma mevcuttu 6900xt almak istiyordum onun fiyatına bakayım dedim aynı fiyat bandında burada sorun ne ikinci el piyasasına fiyat yazanlar sen neye püskürüyorsun bu kadar sorunun mu var anlamıyorum savunacak dereceye geçtin ?arkadaşım sizin aklınız tersten mi çalışıyor ben anlamıyorum sizi .sıfır fiyatı 70 k ise ikinci eli kaç para olacak 40 bn tl mi ? siz satarken yüksekten satın alırken burda curcuna çıkarın niye bu kadar yüksek diye de söylenin .msi rtx 5070 ti gaming tri o modelini 48 bn tl ye aldım şuan sıfırı 100k hadi söyle sen alsan bu kartı kaça satarsın?
şuan sıfırı 47 bn tl geçmiş olsun.
kardeşim sen konuyu anladığına emin misin çünkü burdan bakınca komik gözüküyorsun.İlla bunun örneğini mi vermem gerek sadece ekran kartlı üzerinden mi duruyorsun ? Daha geçen ay 6800 ekran kartımı satmak için fiyatlara bakayım dedim 14k-16k arası fiyatlandırma mevcuttu 6900xt almak istiyordum onun fiyatına bakayım dedim aynı fiyat bandında burada sorun ne ikinci el piyasasına fiyat yazanlar sen neye püskürüyorsun bu kadar sorunun mu var anlamıyorum savunacak dereceye geçtin ?
Sanki piyasada 0 ürünlerin fiyatlarına gelen zamlardan dolayı böyle bir serzenişte bulunuyoruz. Geçen ay da olan bir durum 1 yıl önce de olan bir durum.