131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,773
SPK, bugün açıkladığı bültenle tasfiye edilen 131 fonun yol haritasını açıkladı !
Tera yatırım fonları için İş Bankası, A1 Capital/Atlas/Bulls/Hedef/Pardus/Pusula için ise Ziraat Bankası resmi saklayıcı ve yetkili kurum olarak atandı !
Fon varlıkları yatırımcı menfaati gözetilerek nakde çevrilecek, nakit pay olarak hesaplara aktarılacak.
Sürecin maksimum 3 ay süreceği, gerekirse daha da uzatılabileceği belirtildi ! (Güncelleme: Süre 6 aya uzadı)
Yetkili bankaların açıklamalarını takip etmeyi unutmayın.

1789719653163.webp
1789719672037.webp

1789719683391.webp
1789719695383.webp

1789719703097.webp
1789719715328.webp

Son düzenleme:
Küçük yatırımcı yine de akıllanmıyor :D
Bunlara üzülmek istiyorum çoluğu çocuğu olup parasını atanlar, kredi çekip krediyi atanlar falan var da hiç üzülmüyorum biz bunları uyardıkça alamadınız diye kıskanıyorsunuz diye dalga geçiyorlardı
Hayır patlayacağını bilmek için üstad olmaya da gerek yok 30 40m bağlayan adam hiç mi önceden böyle fonların sonu ne olmuş diye bakmaz yazık vallaha içeride kalanlara geçmiş olsun

Son düzenleme:
Küçük yatırımcı yine de akıllanmıyor :D

Ben küçük yatırımcının 5 bin TL koyup sene sonu 5 milyon alacağını hayal ettiği için bu duruma düştüğünü düşünüyorum. Birileri yanlış yönlendiriyor, bunlar da batana kadar işin gerçeğiyle yüzleşmek istemiyor.

Bunlara üzülmek istiyorum çoluğu çocuğu olup parasını atanlar, kredi çekip krediyi atanlar falan var da hiç üzülmüyorum biz bunları uyardıkça alamadınız diye kıskanıyorsunuz diye dalga geçiyorlardı
Hayır patlayacağını bilmek için üstad olmaya da gerek yok 30 40m bağlayan adam hiç mi önceden böyle fonların sonu ne olmuş diye bakmaz yazık vallaha içeride kalanlara geçmiş olsun
30 40 milyonu fon sahibi bile bağlamaz, risk seviyesi 6 7 olan fonlara böyle paralar bağlayanları anlamıyorum o.O2

30 40 milyonu fon sahibi bile bağlamaz, risk seviyesi 6 7 olan fonlara böyle paralar bağlayanları anlamıyorum o.O2
risk seviyesi 1 olan ppfler bile patladı. burada sorumluluğun büyük bir kısmı bence spk'da. göz göre göre bu durum yaşandı. iş bu noktaya gelene kadar uyudular veya göz yumdular. yalandan birkaç tane düzenleme yayınladılar fonlarla ilgili. e haliyle insanlar da diyor ki "bu fonlar denetleniyor zaten bir şey olmaz". ya da farklı bir mevzu var işin içinde dersek tuna portföy'ün önünü açtılar diye de düşünülebilir. yani perde arkasını bilmeden sadece bize gösterilen kısmı biliyoruz. allah bilir neler döndü perde arkasında

risk seviyesi 1 olan ppfler bile patladı. burada sorumluluğun büyük bir kısmı bence spk'da. göz göre göre bu durum yaşandı. iş bu noktaya gelene kadar uyudular veya göz yumdular. yalandan birkaç tane düzenleme yayınladılar fonlarla ilgili. e haliyle insanlar da diyor ki "bu fonlar denetleniyor zaten bir şey olmaz". ya da farklı bir mevzu var işin içinde dersek tuna portföy'ün önünü açtılar diye de düşünülebilir. yani perde arkasını bilmeden sadece bize gösterilen kısmı biliyoruz. allah bilir neler döndü perde arkasında
Tuna portföy olayı bomboş bir olay, küçük yatırımcıdan para toplamıyorlar ki onlara zemin hazırlansın. Kendi varlıklarını yöneteceklermiş, dışardan para girişi olmayacakmış. Onlara zemin hazırlandı haberleri dümdüz etkileşim kasmak için geliyor bana.

Spknın işin içinde olduğunu bilmeyen var mı cidden

Tuna portföy olayı bomboş bir olay, küçük yatırımcıdan para toplamıyorlar ki onlara zemin hazırlansın. Kendi varlıklarını yöneteceklermiş, dışardan para girişi olmayacakmış. Onlara zemin hazırlandı haberleri dümdüz etkileşim kasmak için geliyor bana.
işte bunların hepsi spekülasyon, perdenin arkasını görmeden, her şey resmi kanallarca resmi bir şekilde açıklanmadan kesin bir şey bilemeyiz. konu risk seviyesinden bağımsız yani anlatmak istediğim. şuan risk seviyesi 7/7 olup işlemde olan fonlar da var. 15 eylülde her şey çok iyiydi ama 16 eylül sabahı her yer kan revan. acaba neler yaşandı vallahi çok merak ediyorum.

Aklıma yıllar once ttelekom offer olayı geldi.
Y kırulunda joleli, iletişim bsk altun vardı.
Offer millete 20 milyar usd taktı.
Offere 5 buyuk turk bankadından kredi çekmesine kim izin verdi?
Bu bankalarda zararını suan fahiş fiyatla bizden çıkartıyor.
Bu olayda da fark yok.
Biri cb danısmanı, biride bas danışman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işte bunların hepsi spekülasyon, perdenin arkasını görmeden, her şey resmi kanallarca resmi bir şekilde açıklanmadan kesin bir şey bilemeyiz. konu risk seviyesinden bağımsız yani anlatmak istediğim. şuan risk seviyesi 7/7 olup işlemde olan fonlar da var. 15 eylülde her şey çok iyiydi ama 16 eylül sabahı her yer kan revan. acaba neler yaşandı vallahi çok merak ediyorum.
Siyaset ve kapital

Hayır patlamaktan ziyade , zengine bir şey olmaz böyle bir durumda ve hiç bir zaman olmadı . Hep küçük yatırımcının parası gitti .Risk misk olayı da değil bu . Tek seferlik bir şey değil bir kaç defa daha küçük yatırımcıyı patlatmışlardı . Devlet büyük sermayeyi koruyor uzun zamandır , küçük yatırımcı da araya girmeye çalışıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,895
Üyeler
203,612
Son üye
_06erkan06_
Geri