geeclove
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
sistemi komple satıyor ekipmanlar ile birlikte fiyat bence çok uygun fakat kfg olmadığı için çekiniyiorum sizce bu sistem alınır mı?
yakınınızdaysa gidin test yapın yoksa hiç hiç bulaşmayınsistemi komple satıyor ekipmanlar ile birlikte fiyat bence çok uygun fakat kfg olmadığı için çekiniyiorum sizce bu sistem alınır mı?
Fiyat hiç de "çok uygun" değil bu aradasistemi komple satıyor ekipmanlar ile birlikte fiyat bence çok uygun fakat kfg olmadığı için çekiniyiorum sizce bu sistem alınır mı?
gidip elden test ederek almak daha mawntıklı değilmi? ilanda param güvende var fakat benim bütçem hem kısıtlı hemde öğrenci olduğum için 2700tl veremem param güvendeyebu asla alınabilecek risk değil asla , param güvende isteyin o zaman olur bak
sistem sadece kasa olarak değil bu arada içinde yazılan tüm ekipmanlarda dahil 50 ye veriyor ekipmanlar kfg li çoğuFiyat hiç de "çok uygun" değil bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu sisteme 40 üstü verenin muhakeme yeteneğini sorgularım
ekipmanlarla beraber değmez miFiyat hiç de "çok uygun" değil bu arada
bu sisteme 40 üstü verenin muhakeme yeteneğini sorgularım
Hocam nereye değiyor, adam ilandaki parçaların doğru düzgün özelliklerini bile yazmamış 40ın 1 kuruş üstü veirlmezekipmanlarla beraber değmez mi
yakınımda değil demiştiniz . yani deneyebilecekseniz deneyin gidip pazarlıkta yaparsınız . parasını haketmiyor diyen var ama iyice araştırın bigidip elden test ederek almak daha mawntıklı değilmi? ilanda param güvende var fakat benim bütçem hem kısıtlı hemde öğrenci olduğum için 2700tl veremem param güvendeye
sistem sadece kasa olarak değil bu arada içinde yazılan tüm ekipmanlarda dahil 50 ye veriyor ekipmanlar kfg li çoğu
yaani başka sistemlerede baktım fakat hepsi pahalı geldi bana bilmiyorum valla ya bakmaya devam edicem sanırımyakınımda değil demiştiniz . yani deneyebilecekseniz deneyin gidip pazarlıkta yaparsınız . parasını haketmiyor diyen var ama iyice araştırın bi
Sistem olarak bakmayın, tek tek alırsanız daha uyguna getirirsiniz. Şuan itopyada x870, 850w gold psu 15k üstüne peşin fiyatına 6 taksit var. Fiyatlar böyleyken tek tek uyguna denk getirmek daha mantıklı olacaktır.yaani başka sistemlerede baktım fakat hepsi pahalı geldi bana bilmiyorum valla ya bakmaya devam edicem sanırım
3060 sisteme 54k yazarken hiç utanmamış, üstüne koyduğu anakart ssd ram hiçbirinin markası yok zaten. 1tb ssd 3kya da var 10kya da var 2. elde drami var mı yok mu belli değil? anakart b650 yazmış hangi b650? 2k ya da anakart var 7kya da b650 vararkadaş doğru demiş 40k üstü etmez, 2.elde tek tek toplayın 7800x3d + 9060xt 16gb, belki de 7800x3d+ rx 9070 alınabilir. 2. el parçalar bazenleri çok düşük fiyatlara ilana koyulabiliyor, en kötü ihtimalle 7800x3d ve 9060xt 16gb alınabilir ama bence her gün sahibindene girip 9070 lerin fiyatlarını kontrol ederseniz belki düşük fiyatlara ilan açanlar olur ama 9060xt de gayet yeterli zaten