Destek
kardom daha ucuz olanları genelde elde kalıyor inş gönlüne göre bulursun kardomKardo baktım ona ama orijinal ile aynı fiyata satılıyor nerdeyse
trendyolda çok bir şey bulamadım amazondada pek bir şey yoktu güvenilir ve uygun giyatlı kablolar hep bu fiyatlar mfı ucuz bir şey çok değil hocam bir iki tane bilmediğim markada gördüm ama güvenemedim ister bunları al istersen az daha koyup orijinal alın hocam
Anker nasıl hocam orijinalden bile iyi olduğunu belirtenler varkardom daha ucuz olanları genelde elde kalıyor inş gönlüne göre bulursun kardom
güzel bir marka bir çok ürününü apple da kendi sitesinde satıyorAnker nasıl hocam orijinalden bile iyi olduğunu belirtenler var
Tamamdır hocam sağolasın desteğin içingüzel bir marka bir çok ürününü apple da kendi sitesinde satıyor
Eyvallah kardom sağolasın her şey gönlünce olsun inşallahkardom daha ucuz olanları genelde elde kalıyor inş gönlüne göre bulursun kardom
amin kardom hepimizinEyvallah kardom sağolasın her şey gönlünce olsun inşallah
anker güzeldir kardom fakat daha önce kullanıp denemedim ama kötü diyeni de görmedim yani kardomAnker nasıl hocam orijinalden bile iyi olduğunu belirtenler var