Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

hocam emeğinize sağlık güzel olmuş.

kendi psu mu bulamadım :')

hocam emeğinize sağlık güzel olmuş.

kendi psu mu bulamadım :')

Artık var.

Son düzenleme:
bu psu için 6+2 pin kablosu 2 tane var yazmışsın
sitesinde 3 yazıyor
bir de b+ değildir bence hakkı, a- var gibi. işin ehli değilim ama neden b+ merak ettim.
bir de sitesindeki fotoğrafta 8 pin soketi sayısı 5 tane gözüküyor senin koyduğun fotoda 4 var, başka bir kaynaktan aldın sanırım

Son düzenleme:
bu psu için 6+2 pin kablosu 2 tane var yazmışsın
sitesinde 3 yazıyor
bir de b+ değildir bence hakkı, a- var gibi. işin ehli değilim ama neden b+ merak ettim.
bir de sitesindeki fotoğrafta 8 pin soketi sayısı 5 tane gözüküyor senin koyduğun fotoda 4 var, başka bir kaynaktan aldın sanırım
Orası komple yanlışmış. 750W'ın bilgileri resimleri 850W'a gitmiş hep. Düzelttim şimdi.

Benim Tier verme kurallarımda Bulk kapasitör japon değilse A tier vermiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
xpg core reactor 2 de ekleyin hocam size zahmet
Core Reactor II olduğundan VE serisinden ekledim.

Son düzenleme:
İron değerlendirmeleri yeni eklendi sanırım geçen baktığımda yoktu elinize sağlık. NZXT C Gold ATX kablo kalınlığı umarım düşündüğüm kadar zorlamaz , ekran kartım büyük sleve kablo kılıf takınca cama doğru zorluyordu

Son düzenleme:
İron değerlendirmeleri yeni eklendi sanırım geçen baktığımda yoktu elinize sağlık. NZXT C Gold ATX kablo kalınlığı umarım düşündüğüm kadar zorlamaz , ekran kartım büyük sleve kablo kılıf takınca cama doğru zorluyordu
Onlar her zaman vardı hocam. Sadece belirli modeller eklenmediğinden boştu o kısımlar.

Kablo konusunda herkes bükmede zorlanıyordu. Ek sleeve kablo takacasanız pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam bu 2 PSU'ya tahmini bir tier versen hangi tier olur?

İkiside var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
İkiside var.

Niye tier düşürüldü hocam? İlkini anladımda ikinci düz A seviyesi idi.

Geri