niye bitmesin hocam herkeste kredi kartı var. alıyolar sonra karar veriyolarÇok inandırıcı gelmedi 4 dakikada bitmesi.
ya ben alamadım ekrana geldim satın almaya bir anda sepet 70 bin oldu kendi kendine ekleme yapmış tam sildim her şeyi sonra fiywt yükselmis kısmet degilmis.Alanlar güle güle kullansın kötüleyenler alamayanlar fark ettiyseniz kuduruyorlar![]()
Samsung.hangisi leş ?
ben mesela 23.00 da aldım sonra foruma sorarıım diye buraya geldimniye bitmesin hocam herkeste kredi kartı var. alıyolar sonra karar veriyolar
he çok araştırmış recep baltaş söyledi zaten hatta videosunu bile attıKaplan tek attı
GO27Q24A geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
18 altı herhangi bir fiyat olursa alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dün lg 27gx704a-b aldım üzülmem inş bunu kaçırıyorum diye![]()
sanıldığı kadar sorunsuz değil diyelim bende miniled tv var oled yanığı olur diye almadım paranın alabileceği en iyi miniled televizyondu aldığım zaman 3. senede ortada bir bölgenin ışıklandırması gitti o bölge biraz soluk koyu duruyor şuan benle aynı zamanda oled alan akrabam ne korumasını bilir ne birşeyini hala sorunsuz kullanıyor ben her ekranı açtığımda ortada o alanı görüyorum.miniled iyi değil mi ?
19.999 TLPiyasası 20.369,03 TL Ücretsiz kargo
pc hocası da Gigabyte demiş modeli söylememiş herkese farklı ayar çekmiş kalınhesap (bu sefer ince)he çok araştırmış recep baltaş söyledi zaten hatta videosunu bile attı