Virüs muhabbetinden beri yeni wallpaper eklemedim, sadece eskileri kullanıyorum.Mor-siyah tonlarında tercihen hareketli 2k wallpaper arıyorum birde bu virüs muhabbeti duymustum onun hakkındaki düşünceleriniz nedir
Lively Wallpaper ile devam, istediğim oldukça internetten indiriyorum, yetiyor.Mor-siyah tonlarında tercihen hareketli 2k wallpaper arıyorum birde bu virüs muhabbeti duymustum onun hakkındaki düşünceleriniz nedir
Alexandr ve YessirSupra yaz arama kısmına.Mor-siyah tonlarında tercihen hareketli 2k wallpaper arıyorum birde bu virüs muhabbeti duymustum onun hakkındaki düşünceleriniz nedir
Virüs muhabbetinden beri yeni wallpaper eklemedim, sadece eskileri kullanıyorum.
Bir ara vardı öyle bir muhabbet. Sonra ne oldu bilmiyorum ama şüpheli görünen hiçbir şeyi indirmiyorum. Ama aşırı yaygın bir durum değil. Muhtemelen bir sorun yaşamazsın.Virüs muhabbetimi var walpaper enginede ? Bilmediğimden soruyorum bende kullanıyorumda programı hala böyle bir sıkıntı varmı.
Anladım hocam teşekkür ederim.Bilgili olmadığım için bu tarz şeylere ilk defa sizden duydum şaşırdım açıkcası ve tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı diye.Bir ara vardı öyle bir muhabbet. Sonra ne oldu bilmiyorum ama şüpheli görünen hiçbir şeyi indirmiyorum. Ama aşırı yaygın bir durum değil. Muhtemelen bir sorun yaşamazsın.
Özellikle gereksiz derecede yüksek gb olan çince başlıklı ve çince isimli he türlü şeyi anında pas geçiyorum.
Ben kullanıyorum. Virüs sorununu çözmüşlerdi galiba ama bulaşırsada format atar geçerim düşüncesindeyim.Anladım hocam teşekkür ederim.Bilgili olmadığım için bu tarz şeylere ilk defa sizden duydum şaşırdım açıkcası ve tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı diye.