❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Taksitle alacaklara yardımcı olurum, iptal edeceğim kesinlikle.
Fark olur ama biraz

4 daha koyup 704A almak sanki oled için daha iyi olur.

4 daha koyan adam zaten buna bakmaz gibi yorumlar gelir ama oled işi ucuza gelmez alacaksan eli ayağı düzgün bir şey alman lazım yoksa yanıyor patlıyor o bu şu

Önce 25ten 2k 240hz oled satıp 11de 16ya da 2k 240hz satma işi

:D taksit için peşimde koşmasına gerek yok bunun için bi sistem var. ilana koyuyorsun param güvende seçeneğine tıklıyorsun. normal nasıl 6 taksitle aldıysan aynı şekilde o kişi de senden 6 taksitle alıyor. para alıcıdan çoktan çıkıyor, komisyon olan site parayı sana ay ay aktarıyor.
Aynen hocam adam tek tıkla iade edip uğraşmamak varken ürünü teslim alsın sonra sana ilana koysun sonra ay ay parasını alsın....

Aynen hocam adam tek tıkla iade edip uğraşmamak varken ürünü teslim alsın sonra sana ilana koysun sonra ay ay parasını alsın....
yok o mantıklı değil zaten. öyle bi beklentim de yok :D. iade veya iptalde sorun yaşayan olur veya bir iki üstüne bişe koyup satmak isteyen olur o fiyatı da düşünürüm yani.

Ödeme bilgilerini ve adresi önceden ayarlamıştım, 23.00 da ürün 20k civarında çıktı ve yaklaşık 10-15 saniye sonra 16k ya düştü. Bende o sırada sıkıntısız şekilde alabildim. Sitede bir problem yoktu bu arada. Gerçekten almak isteyen rahat şekilde alırdı. Stok yaklaşık 2.5 dakika dayandı. Türkiye şartlarında kayde değer bir süre altını çizerim. Çoğu indirim 5 saniye falan sürüyor.

Elimde AOC Q27G42XNE var. Panel olarak güzel ve memmunum. Ama ilk kez OLED monitör deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Bu AOC yi büyük ihtimal satacağım.

Geri