Yardım Msi B650m Gaming Wıfı Değiştirmeli Miyim?

Bu kartın durumu hiç iç açıcı değil. Doğru pedlerle bakım yapılması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakım yapana kadar da oynama bence. Vramler elinde kalacak en iyi ihtimalle
bakım yaptırdım değiştirdi sözde eleman ancak tekrar içini açmak istemiyorum. 5060 8gb a geçsem bundan cs gibi oyunlarda sorun yaratır mı sıcaklık ne alemde olur ?

ana kartta m2 ssd yuvası ekran kartına yakın sıcaklıktan herhalde onuda ısındırıyor sistem takılıyor

bakım yaptırdım değiştirdi sözde eleman ancak tekrar içini açmak istemiyorum. 5060 8gb a geçsem bundan cs gibi oyunlarda sorun yaratır mı sıcaklık ne alemde olur ?

ana kartta m2 ssd yuvası ekran kartına yakın sıcaklıktan herhalde onuda ısındırıyor sistem takılıyor
Boşuna para harcarsın yeni daha güçsüz bir kart için sen bilirsin

bu karta bakım yaptırssamda çok bir şey değişecek gibi durmuyor ama 100 derece VRAM xd
Düzgün temas eden bir termal pedle çözülmeyecek sorun değil. arka plakaya da ped uygulaması yapılıp oradan da pasif soğutma desteği alınırsa vramler 80 dereceye kadar düşer. Gddr6x için de çok iyi değer zaten 80. İyi bir servise gönder, mahalle bilgisayarcısının yapacağı iş değil.

Profix ve teknolojicozum’e ne istediğini söylersen onlar halleder. Normalde Ensa Bilgisayar bu işin Vakko’su ama çok pahalıymış onların termal bakım ücretleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,613
Üyeler
204,483
Son üye
Eowhaym
Geri