T Tekinsiz 80+ Katılım 10 Mayıs 2026 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 6 Cumartesi, 13:06 #1 Bütçe 2300 klavye Dostlar kablosuz %75 klavye arayışım var bu fiyatlara tuşları ışık geçiren gece kullanımda zorluk çıkarmayacak klavye bulamıyorum bu klavyeyi önerir misiniz
klavye Dostlar kablosuz %75 klavye arayışım var bu fiyatlara tuşları ışık geçiren gece kullanımda zorluk çıkarmayacak klavye bulamıyorum bu klavyeyi önerir misiniz
Gucci Morty 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 887 Reaksiyon skoru 351 Cumartesi, 15:15 #2 Redragon'un kullandığı switchler genelde eski nesil Outemu switchler oluyor (istisna olabilir tabii). Kalite olarakta çok iyi değil. Ben almazdım.
Redragon'un kullandığı switchler genelde eski nesil Outemu switchler oluyor (istisna olabilir tabii). Kalite olarakta çok iyi değil. Ben almazdım.
T Tekinsiz 80+ Katılım 10 Mayıs 2026 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 6 Cumartesi, 15:17 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gucci Morty yazmış: Redragon'un kullandığı switchler genelde eski nesil Outemu switchler oluyor (istisna olabilir tabii). Kalite olarakta çok iyi değil. Ben almazdım. Devamı için tıklayın... öneri var mı
Gucci Morty yazmış: Redragon'un kullandığı switchler genelde eski nesil Outemu switchler oluyor (istisna olabilir tabii). Kalite olarakta çok iyi değil. Ben almazdım. Devamı için tıklayın... öneri var mı