Gamegaraj Laptopumda Ekran Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Selamlar hocalarım. Bende GameGaraj Slayer 5070ti 9955hx tam modelin adını bilmediğim laptop var. İlk geldiğinde bir sorunla karşılaştım ve teknik servise gönderdim. Ekran kartı arızası dendi ve ekran kartı değişimi yapıldığı söylenerek geri gönderildi. Fakat bu seferde daha önce olmayan bir sorun ortaya çıktı. (Sorun 6-7 aydır var laptopu göndermeye zaman bulamıyorum.) Laptopu bu sorundan dolayı 1 kere gönderdim. Bana bir arızası yok dendi geri gönderildi. Geri gönderildiğinde sorun hala devam ediyordu. Tekrar gönderdim bu sefer yine sorun yok dendi ve sadece format atılıp gönderildi. Fakat sorun hala daha var. Sizce ne yapmalıyım? Soruna dair fotoğraflarıda yükledim. Yani neyden kaynaklanıyor olabilir? Format attım çok kez windows sürümüylede alakası yok ekran kartı sürücüsü ile de alakası yok. Yani dava mı edeyim sorun 2 kere bir şey yok denerek görmezden gelindi? Başlarda çok fazla olmuyordu fakat gün geçtikçe daha da arttı ve artık yani her boşlukta oluyor oyun oynarken normal forumda dolaşırken video izlerken odur budur her şekilde yani.
WhatsApp Image 2026-09-19 at 17.32.03.webp

Normal gibi durmuyor hocam, THH’ye başvurabilirsiniz.

Dahada fazla kanıt gerekirse diye bir fotoğraf daha ekliyorum yani o aşağıdaki renk açıklığı tamamen yaşanan sorun. Güneş ışığı falan değil.
WhatsApp Image 2026-09-19 at 17.41.42.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,099
Üyeler
203,713
Son üye
mami9125.
Geri