RenoDX kurulumu ve kullanımı iyice pratikleşti kolaylaştı artık. İlk zamanlarında eskiden hızlı programı yapılmamıştı millet üşeniyor veya neyi ne yapacağını kurulumu anlamıyordu. Dosyaları neyi nereye sürükleyip atacağını vesaire, o zamandan beri kullanıyorum fark ortada net bariz.
Seri yolu var malum, iyi bir kaliteli ekranı olanların kullanmamak için gerekçeleri kalmadı.
Buradan Exe dosyasını indiriyorsunuz, ileri-ileri diyerek yüklüyorsunuz. https://github.com/RankFTW/RHI/releases Ardından uygulamayı açıyorsunuz. Resimdeki gibi bir ekran geliyor. Sol tarafta yüklü oyunlar var, oradan istediğinizi seçiyorsunuz. Ben Spiderman Remastered oyununu seçtim. İlk önce...
www.technopat.net
@arda505 bunun için bir rehber hazırlamamı iştemişti, açıkçası hiç araştırmadığım bir konuydu, biraz araştırdıktan sonra oyununa göre işe yaradığını öğrendim. Renodx'in çalıştığı 1-2 tane oyun da PC de yüklü olunca nasıl yapıldığını öğrenip rehber hazırlamak istedim. Renodx bir HDR modu. Gama...
www.technopat.net
SDR'da aşırı satüre görüntüden rahatsızsanız ilgili metodları uygulayabilirsiniz.
NVIDIA ekran kartları Geniş gamut monitörlerde sRGB içerikler izlerken görüntü aşırı doygun gözükebiliyor. Örneğin YouTube'da video izlerken insan teninin kırmızımsı gibi gözükmesine yol açabiliyor. Açıkçası bana göre acayip irite edici bir durum. Oyunlarda bu genel olarak bir sorun olmuyor...
www.technopat.net