Öneri Sonunda OLED Monitör Aldım

HDR'da öyle oluyor hocam. HDR kalibre etmeyi ve ayarlamayı yapamadım. RenoDX uyumlu oyunlarda çalışıyormuş sadece. Nasıl iyi bir HDR kombinasyonu yapacağım bilmiyorum. Böyle devam gibi. Zaten memnunum. Gray banding çok vardı göze batıyordu image cleaning yapınca hepsi yok oldu aşırı memnunum şuan.
Bir kaç fotoğraf yükler misin kral oyunlardan

HDR'da öyle oluyor hocam. HDR kalibre etmeyi ve ayarlamayı yapamadım. RenoDX uyumlu oyunlarda çalışıyormuş sadece. Nasıl iyi bir HDR kombinasyonu yapacağım bilmiyorum. Böyle devam gibi. Zaten memnunum. Gray banding çok vardı göze batıyordu image cleaning yapınca hepsi yok oldu aşırı memnunum şuan.
Hocam, yeşil forum sitesinde Tayfun hocamın RenoDX HDR kalibrasyonu rehberleri var bakabilirsiniz.

RenoDX kurulumu ve kullanımı iyice pratikleşti kolaylaştı artık. İlk zamanlarında eskiden hızlı programı yapılmamıştı millet üşeniyor veya neyi ne yapacağını kurulumu anlamıyordu. Klasörün içindeki dosyaları nereye sürükleyip atacağını vesaire, o zamandan beri kullanıyorum fark ortada net bariz.

Seri yolu var malum, iyi bir kaliteli ekranı olanların kullanmamak için gerekçeleri kalmadı.

SDR'da aşırı satüre görüntüden rahatsızsanız ilgili metodları uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
hocam sen abisinin e6'sını inceleyen arkadaş değil misin :D arka plandan tanıdım. benimki de geldi. gray uniformity çok vardı image cleaning yaptım geçti. umarım devamı olmaz. tayfun hocanın technopat konularından renodx ile hdr yapmaya çalışıyorum potansiyeli kullanmaya çalışıyorum renk doygunluğunu arttırmam lazım renkler soluk geliyor.
Evet benim o :kekw: Ben de Mersin'deyim şu an yarın döneceğim bir uğraş vereceğiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağda ki monitör ama fotoğraftan belli olmuyor.

RenoDX kurulumu ve kullanımı iyice pratikleşti kolaylaştı artık. İlk zamanlarında eskiden hızlı programı yapılmamıştı millet üşeniyor veya neyi ne yapacağını kurulumu anlamıyordu. Dosyaları neyi nereye sürükleyip atacağını vesaire, o zamandan beri kullanıyorum fark ortada net bariz.

Seri yolu var malum, iyi bir kaliteli ekranı olanların kullanmamak için gerekçeleri kalmadı.

SDR'da aşırı satüre görüntüden rahatsızsanız ilgili metodları uygulayabilirsiniz.

anladığım kadarıyla bu renodx ve hdr'ı windowsta kullanmıyoruz, uyumlu oyunlarda kullanıyoruz sadece. doğru mudur?

anladığım kadarıyla bu renodx ve hdr'ı windowsta kullanmıyoruz, uyumlu oyunlarda kullanıyoruz sadece. doğru mudur?

Ben oyunlarda kullanıyorum evet. RHI'a zaten PCGamingWiki eklendi, siteye ilgili oyunun sayfasına da yönlendiriyor veya kendin hangi oyunsa direkt oyunu arama sekmesinden de bulabilirsin.

Son düzenleme:
Sırf şu oled monitör için mesayi yapıyorun 19.00 07.00 🥲
Vallahi kolay gelsin ben de 2024'de 19:30-07:30 çalışıyordum. Umarım güzel bir tane denk getirirsiniz. LG'nin sitesinde indirimler var 30'una kadar 3 taksit peşin fiyatına bir bakın.

Vallahi kolay gelsin ben de 2024'de 19:30-07:30 çalışıyordum. Umarım güzel bir tane denk getirirsiniz. LG'nin sitesinde indirimler var 30'una kadar 3 taksit peşin fiyatına bir bakın.
Hocam monitör hayırlı olsun bende aldım aynısından şuan nöbetteyim yarın kuracağım sence ilk izlenimi nasıl

Hocam monitör hayırlı olsun bende aldım aynısından şuan nöbetteyim yarın kuracağım sence ilk izlenimi nasıl
Ben çok beğendim. Parlak oled başkaymış dedim. G6 360Hz vardı daha önce renk ayarı yapana kadar canım çıkmıştı bunun renkleri de parlaklığı da mükemmel.

Ben çok beğendim. Parlak oled başkaymış dedim. G6 360Hz vardı daha önce renk ayarı yapana kadar canım çıkmıştı bunun renkleri de parlaklığı da mükemmel.
Hocam herhangi bir önerdiğin ayar var mı kesin yap dediğin birde ilk oled deneyimim olacak nelere dikkat ediyim

Hocam herhangi bir önerdiğin ayar var mı kesin yap dediğin birde ilk oled deneyimim olacak nelere dikkat ediyim
Ben şu an şehir dışındayım yarın akşam döneceğim akşam 9 gibi unutmazsanız tekrar yazın konuşalım. Masaüstünde simge bırakmayın, altta ki uygulama barını gizleyin, arkaplanı karanlık siyah temalar yapın ben direkt siyah renk kullanıyorum. Monitöri kurcalayamadım ayarlarını bilmiyorum daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,948
Üyeler
203,630
Son üye
ercankpln
Geri