Klavye Arıyorum 3k Bütçe

Reaksiyon skoru
1
Selamlar bütçem 3k eğer çok acayip iyiyse diyeceğiniz klavye 3.5a kadar yolu var. Amacım sadece oyun değil genel kullanım çok rekabetçi takılmıyorum. Lolde falan takıklık yapmasın. Birde kullanırken hissiyatı güzel olsun istiyorum %60 klavye hoş değil ondan onu tercih etmiyorum önerileriniz var mıdır?

F75 yada f99

Selamlar bütçem 3k eğer çok acayip iyiyse diyeceğiniz klavye 3.5a kadar yolu var. Amacım sadece oyun değil genel kullanım çok rekabetçi takılmıyorum. Lolde falan takıklık yapmasın. Birde kullanırken hissiyatı güzel olsun istiyorum %60 klavye hoş değil ondan onu tercih etmiyorum önerileriniz var mıdır?
%65 düşünüyor müsünüz ?

aula o kadar iyi mi? bir sürü kullanan var diye gördüm forumda ama bilmiyorum bazıları memnun bazıları değildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani ne farkı var bilmiyorum ama bi bakarım
Değişik kişide kişiye değişit knk 3kya ben tam bilmom ne var ekipman ama bildiklerim bunlar

yani ne farkı var bilmiyorum ama bi bakarım

%65 düşünürsen.

Yoksa bunu al geç

Malzeme kalitesi , donanımı güzel klavye seni asla üzmez kronik problemleride yok.

%65 düşünürsen.

Yoksa bunu al geç

Malzeme kalitesi , donanımı güzel klavye seni asla üzmez kronik problemleride yok.
prosuyla ne farkı var? Ona göre darmosharkı alayım

prosuyla ne farkı var? Ona göre darmosharkı alayım
normal 4000mah batarya pro versiyon 10.000 mah devasa batarya demek bütçen varsa pro alsan iyi olur.

normal 4000mah batarya pro versiyon 10.000 mah devasa batarya demek bütçen varsa pro alsan iyi olur.

hiç alan yok değerlendirme falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,527
Üyeler
203,493
Son üye
arda06284882
Geri