Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

bende rtx 3050 ekran kartı var onda witcher 3 complete edition oynamak istiyorum bu mod onda çalışır mı yada cyperpunk indirsem rahat çalışır mı
Biraz daha bekle 1-1.5 haftaya resmi olarak remaster'ı çıkıyor CD Project yapıyor, oyunun bir çok şeyi güncelleniyor, combat, grafikler, talentlar, oynanış şekli vs 2026 da çıkmış güncel oyunlara eşdeğer yapmaya çalışıyorlar. Önceden Witcher 3 almış olan herkes ücretsiz olarak sahip olacak, eğer korsan oynuyosan da remaster çıktıktan 2-3 gün sonraya crack'i düşer denuvo vs olmayacağı için.

Kendi sayfasında var çevirip bakın isterseniz ama her oyunda farklı uygulandığı için net bir rehberini yapmak zor.

Az önce 4050 140w modelle Doom: The Dark Ages'de 4x MFG ile denemeye çalışırken ayarları uyguladığım anda ekran simsiyah oldu. Oyun çalışıyor fakat görüntu vermiyor. Steam fps sayacında fps DLSS olarak görünmesine rağmen.

Az önce 4050 140w modelle Doom: The Dark Ages'de 4x MFG ile denemeye çalışırken ayarları uyguladığım anda ekran simsiyah oldu. Oyun çalışıyor fakat goruntu vermiyor. Steam fps sayacında fps DLSS olarak görünmesine rağmen.
aynısı bende cyberpunkta oldu onu deneme hocam bunu dene https://github.com/mavismmg/MFGAdaUnlock-RenoDx/releases/tag/1.0. Buradaki dosyayı indir birde https://reshade.me/#download buradan reshade full add on support indir. Ama ben pek fark hissetmedim yani akıcılık aynı

rtx 2070 dlss quality mfg off vs 3x last of us part2

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-19 at 19.04.52.webp
    WhatsApp Image 2026-09-19 at 19.04.52.webp
    705.8 KB · Hit: 132
  • WhatsApp Image 2026-09-19 at 19.04.55.webp
    WhatsApp Image 2026-09-19 at 19.04.55.webp
    676.5 KB · Hit: 132
rtx 2070 dlss quality mfg off vs 3x last of us part2
görüntüde herhangi bir sorun var mı, forza 5 de çalıştırdım ama görüntüde hâyâlet simgeler çıkmaya başladı

şu mod ile hala siyah ekran sorununu çözemedim

cyberpunk ta denedim olmadı dosyaları hem bine hemde cdproject launcherinin olduğu yere attım olmadı kart 2070s

Bazı kişiler bu mfg sayesinde verdiği fps akıcılığı hissetmediğini söylüyor bunun nedeni açık ve videoda da söyleniyor zaten sizin ekran kartınız hali hazırda native bir şekikde yapay zeka açmadan grafik ayarlarında eğer kasıyorsa mfg açtığınızda hem gecikme daha fazla etkileniyor hemde %1(işlemci zayıf ise ram zayıf ise yani mfg bunu kurtarmaz) fps saptırma yapmaya başlıyor bundan dolayı akıcılığı hissedemiyorsunuz. Onun haricinde aktif bir şekilde imzamda olan 4070 ti super ekran kartı ile uzunca çok fazla oyunda denedim ve efsane iş yapıyor. Bu optiscale ile de yapılabiliyor o sayede de bu şekilde sonuç alamayan ve ya tatmin olmayan onu da deneyebilir.

Geri