Ryaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
- Bütçe
- 1500
ARKADAŞLAR AKTİF OLARAK FACEİT OYNUYORUM KALİTELİ GÜZEL BİR MOUSEPAD ARAYIŞINDAYIM.
genel olarak full tap ve aim kontrolü olan bir oyuncuyum gereksiz sprayler atmam sizce bu tarz oyun tarzı olan birisi için hangi mouse pad daha uygun olur?
yapay zekayla konuştum alttaki özelliklerden bahsetti sizce nasil bir karar vermeliyim?
genel olarak full tap ve aim kontrolü olan bir oyuncuyum gereksiz sprayler atmam sizce bu tarz oyun tarzı olan birisi için hangi mouse pad daha uygun olur?
yapay zekayla konuştum alttaki özelliklerden bahsetti sizce nasil bir karar vermeliyim?
- ATK SKY: Özellikle kontrol odaklı bir oyuncuysanız en iyi tercihiniz olabilir. Artisan Zero modelinin klonu olan bu pad, çok dengeli bir kontrol sunar. Hızlandığınızda rahatça hareket edebilir, ancak durdurmak istediğinizde çok keskin bir durdurma gücü sağlar. %40 hız ve %60 kontrol oranıyla CS2 için oldukça ideal bir performansa sahiptir.
- ATK X83: Hibrit bir yapıya sahiptir ancak dengelidir. Eğer çok yavaş pad'lerden hoşlanmıyorsanız ve mouse'unuzun biraz daha akıcı kaymasını ancak durdurduğunuzda da kontrolün sizde kalmasını istiyorsanız tercih edilebilir. %60 hız ve %40 kontrol sunar.