Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

False positive. 2026 yılında hâlâ windows defender kullanmak yerine bitdefender malwarebytes gibi antivirüslere yönelirseniz daha iyi olur.
Onlar bile görüyor bazen, kendilerini garantiye alıyorlar.

False positive. 2026 yılında hâlâ windows defender kullanmak yerine bitdefender malwarebytes gibi antivirüslere yönelirseniz daha iyi olur.
tmm

365843.webp

Online oyunlar içinde bir tool felan çıksa harika olacak. LS fazla gecikme yaptırıyor yok mu fh6 için kullanabileceğimiz bir fg yöntemi :D

Her oyunda performas alamazsınız
bazı oyunlarda ufak takılmalara sebep oluyor 1-2 yıldır deniyorum durum böyle şuan Cronos ta mesela ışık saçması oluyor
Normalde bu uygulamanın ilk çıkışı Aralık 2023 falan ama bu yıl baya popüler oldu
ama şunu diyim neredeyse 2 yıldır kullnıyorum benim gibi 40 serisi olanlar FG açarsa hepsinden iyi :)
Bu uygulama daha çok 20/30 serileri için

1789856240236.webp

Her oyunda performas alamazsınız
bazı oyunlarda ufak takılmalara sebep oluyor 1-2 yıldır deniyorum durum böyle şuan Cronos ta mesela ışık saçması oluyor
Normalde bu uygulamanın ilk çıkışı Aralık 2023 falan ama bu yıl baya popüler oldu
ama şunu diyim neredeyse 2 yıldır kullnıyorum benim gibi 40 serisi olanlar FG açarsa hepsinden iyi :)
Bu uygulama daha çok 20/30 serileri için

Alıntıyı görüntüle
RTX 2000-3000 olanlar hep FSR frame generation kullanıyordu.

Bir oyunda gerektiği kadar FPS zaten alıyorum diyelim, yinede frame gen açmalı mıyım PC nin yükünü azaltır mı mesela

Geri