Testlerini attım ramin modeli 18k fiyata anlaştım tek sıkıntı kargolama süreci facebook üzerinden yazıştım adamla kargoyu ben ödeyeceğim 1 tane ref var onun harici bir şey yok ne gibi bir yol izlemeliyim ?
Hocam işte komisyon olayı var , sahibinden de 900tl letgo da kaç ?Param güvende açsın en guvenlisi o.
Komisyon can sıkıcı ama bazı şeylerin bedeli oluyor maalesef. Letgo cüzdanım güvende 9bin tl üzeri %8.5 komisyon alıyormuş bu da 18bin için 1530₺ eder. (Oha)Hocam işte komisyon olayı var , sahibinden de 900tl letgo da kaç ?
Letgo da satışa bir şey koyup denedim 700TL kesiyor gözüküyordu.Komisyon can sıkıcı ama bazı şeylerin bedeli oluyor maalesef. Letgo cüzdanım güvende 9bin tl üzeri %8.5 komisyon alıyormuş bu da 18bin için 1530₺ eder. (Oha)
Satış yaparken bende param güvende kullanmıyorum. Kesintiden ziyaze ürünü çalıp veya bozup iade yollarlarsa satıcının elinde patlıyor ürün. Satıcı taraf için orantısız bi risk var.Param güvende açsın en guvenlisi o.
Alıcı korumalı sistem zaten o biraz şans maalesef. Zaten konu burada alıcı olduğu için o kısmını şuan boşverelim.Satış yaparken bende param güvende kullanmıyorum. Kesintiden ziyaze ürünü çalıp veya bozup iade yollarlarsa satıcının elinde patlıyor ürün. Satıcı taraf için orantısız bi risk var.
Bilmiyorum kendi sitesinde ki yüzdelik dilime baktım öyle yazıyordu.Letgo da satışa bir şey koyup denedim 700TL kesiyor gözüküyordu.
Ram hakkında yorum yapamam ama param güvendenin olmaması tek başına satıcının güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.
Satıcı pg falan yapmam demedi sadece ben dedim ki ref falan var mı nasıl yapıcaz dedim o kadar.Bilmiyorum kendi sitesinde ki yüzdelik dilime baktım öyle yazıyordu.
32k dediğin hocam. Yoksa ben mi yanlış bakıyorum.yani 18k çok da ucuz değil bunun yerine taksitle patriot viper alırdım
pardon kral ben geçenki fiyatlarda kalmışım bayağı artmış fiyatlar yine 18k ise alınır32k dediğin hocam. Yoksa ben mi yanlış bakıyorum.