🔥İndirim Xdrive 15li Plus 8239₺

Hocam boyum 190 civarında kilom da yüksek isim gereği 10+ saat bilgisayar başındayım o yüzden bir öneri alayım dedim
Hocam kumaşı normal kumaş gibi değil süet tarzında bir kumaşı var. Çok fazla kilolu değilsen memnun kalırsın. Boyun uzun çok kilon da varsa yanlardan biraz sıkışık gelebilir ama uzunlamasına gayet uzun. Mekanizması da sağlam ama diğerlerinde olduğu gibi 1-1.5 yıl sonra arkaya gidince 1 kademe yaslanıp duruyor gibi oluyorsun tık tık yapıyor. Kol dayaması pek işe yaramıyor aşağıda kalıyor. Eğer denemek istersen amazonda gri rengi 8800 liraya satılıyor. Sığamazsan iade edersin :D

DDWFXVEZHZXFHFABGFJSROFR bu kodu kullandığınızda 8190 TL'ye düşüyor bununla titanseat beast arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Ekler

• 1789922432286.webp
    1789922432286.webp
    31.5 KB · Hit: 32
memnun musun boyum 195 sence küçük kalır mı
Ben 168cm 70kg yim bana küçük hissettirdi hocam. Sırt minderini koyunca bir tık daha daralıyor. 37 cm oturma genişliği 47 cm uzunluk sırt destekli. Oturma kısmında yan destekleri minder dışı kaldığı için ölçmedim.

Ben 168cm 70kg yim bana küçük hissettirdi hocam. Sırt minderini koyunca bir tık daha daralıyor. 37 cm oturma genişliği 47 cm uzunluk sırt destekli. Oturma kısmında yan destekleri minder dışı kaldığı için ölçmedim.
O iş nasıl oldu :D bende hemen hemen aynı ölç,lere sahibim 170 73 bana büyük bile duruyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölçü TipixDrive 15'li PlusTitanseat Beast
Toplam Genişlik~66 cm71 cm
Toplam Yükseklik~131 - 139 cm141 cm
Oturum Derinliği52 cm55 cm

Ben normal 15'li modelini belki 7 yıldır kullanıyorum. Hiç deforme falanda olmadı, çok memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Titanseat beast mi yoksa bu mu acaba
aynısını yazmaya geldim. hangisi daha iyidir? bildiğim kadarıyla xdrive daha kavrayan bir yapıya ve 2d kolçaklara sahip. titan beast biraz daha geniş ve kolçakları 3d.

Genellikle cevap olarak xdrive yanıtını aldığım için sipariş geçtim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,802
Üyeler
203,581
Son üye
muroreis67
Geri