❌İndirim Bitti! James Donkey Ravel R40 24’’ 240 Hz 0.5 Ms Fast Ips Fhd Gaming Monitör 3399 TL

Knk sıfırdan sistem toplamak istiyorum elimde hicbir parça mevcut degil şuan ama monitör için de ortlama 4k ayirabilirim şimdiden bunu alayimmi en azından bir parça ile başlamış olurum en kötü hazir sistem bile alsam bu monitörü kullanırım ama diyelimki hazir almadim 2-3ay sürdü toplamam evde 3 ay dursa çalistirmadan sorun olur mu alınır mi teşekkürler

Knk sıfırdan sistem toplamak istiyorum elimde hicbir parça mevcut degil şuan ama monitör için de ortlama 4k ayirabilirim şimdiden bunu alayimmi en azından bir parça ile başlamış olurum en kötü hazir sistem bile alsam bu monitörü kullanırım ama diyelimki hazir almadim 2-3ay sürdü toplamam evde 3 ay dursa çalistirmadan sorun olur mu alınır mi teşekkürler
Monitörü test edeceğiniz bir imkanınız yoksa bekletin. Bu monitörlerin birden 5-10k falan bulacağı yok. En giriş seviyesi ve genelde insanların yeni sistem alırken fiyat aralığı bu. Bu ürünler bu civarda gezer, acele etmeyin. Şimdi aldınız ve test etmediniz, sistmei 6-7 ay sonra alıp ölü piksel olduğunda bunlar salağa yatar ve iade, değişim yapmazlar.

AOC 24G411ZE ile aynı panele sahip.

Monitörü test edeceğiniz bir imkanınız yoksa bekletin. Bu monitörlerin birden 5-10k falan bulacağı yok. En giriş seviyesi ve genelde insanların yeni sistem alırken fiyat aralığı bu. Bu ürünler bu civarda gezer, acele etmeyin. Şimdi aldınız ve test etmediniz, sistmei 6-7 ay sonra alıp ölü piksel olduğunda bunlar salağa yatar ve iade, değişim yapmazlar.
Teşekkürler knk yorumun icin haklısınız galiba zaten bu fiyata illaki monitör bulurum herhalde bulamazsamda en kötü bütçeye 1-2k daha eklemeye çalışırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü elbet bir yerde deneyemez mi zaten?
Knk denemek çok sıkıntı değil en kötü bir bilgisayarcıya gider rica ederim de arkadasin dediği gibi o fiyatlara hep monitör var zaten acele etmeme gerek yok ama şöyle bir sıkıntı da var toplamaya nereden başlarim bilmiyorum mesela bugun ryzen 5 7600 (umarım doğru yazmisimdir) sicak firsatlara biri atmıştı 6-6.5k arasina düşmüştü almadim mesela. çünkü alip nasil deneyeceğim diger parçalarım eksik falan filan ayrıca ikinci elden hangi parça alınır sağlam mi nasil anlaşılır hic bilmiyorum bir türlü o ilk parcayi almak nasip olmadi

Dönem dönem birşeylerin fiyatları çok avantajlı oluyor. Monitör de bu dönemin bu ürünü.
Berbat ortama rağmen sürekli çok iyi fiyata iyi monitörler yakalanabiliyor. Enteresan.

İkinci monütör olarak tercih edilir mi ?
Bağlantı yerleri ekrana çok yakınmış ve gözüküyormuş kullanan birisi aydınlatabilir mi ?
Çok acelem yok onun için şu anki bu fiyat fırsat mı yoksa başka marka başka model beklenir mi ?

Dönem dönem birşeylerin fiyatları çok avantajlı oluyor. Monitör de bu dönemin bu ürünü.
Berbat ortama rağmen sürekli çok iyi fiyata iyi monitörler yakalanabiliyor. Enteresan.
Monitör pazarında fason işi çok büyüdü ve fason üretim standartları çok yükseldi artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,849
Üyeler
203,987
Son üye
Hamza012
Geri