🔥İndirim RX 9070 Gre 12 GB Nakit Alım Fırsatı 34.342,20 TL Beyaz -Siyah Renk

2 kez satın alındı 😯 iş icabı mı aldınız
3 eylülde aldım 33600e paket içinden 9900x3d çıktı değiştirmediler hem oyun hem iş 7800x3d almıştım yeni nesilde intele geçerim diye bekleyemiycem o yüzden buna geçtim
tray da bu geçmiyor değil mi görmedim çünkü
Tray dede geçiyor diye biliyorum incehesap vatan bilgi alabilirsin amazonda 2 tane kutulu da geçiyor çünkü amazon satıcılı sadece onlar var

Yaw vram'e zam geldi falan deniyor da 7 8 ay önce 2.eli 11-12 olan 6800xt niye şuanda 14 15 :D

diğer kartlara %50ye yakın zam gelmişken niye şu karta 2-3K fiyat artışı oldu alın bundada 16 gb taş gibi vram var

Yaw vram'e zam geldi falan deniyor da 7 8 ay önce 2.eli 11-12 olan 6800xt niye şuanda 14 15 :D

diğer kartlara %50ye yakın zam gelmişken niye şu karta 2-3K fiyat artışı oldu alın bundada 16 gb taş gibi vram var
Hangi kartta 16gb vram var

Hangi kartta 16gb vram var
6800xt kartında 16 gb vram varken sadece 2. elinde 2-3K fiyat oynadı ama aynı vram kapasitesine sahip nvidia veya üst nesil amd kartların fiyatları uçtu gitti madem vram fiyatları arttı bunların fiyatları niye olduğu yerde sayıklıyor onu merak ediyorum

çok iyi hatırlıyorum millet 3080'i o zamanlarda 12-13-14 satıyorlardı şuanda 18 19 20K'ya satılıyor bununda sebebi ne mesela?

Konudaki ürün için yorum yapmıyorum ama herhangi bir alışverişi black friday zamanına bırakmak çok makul gelmemeye başladı. tabii ki risk almak isteyen olacaktır saygı duyarım fakat bu fiyatlar duracak gibi görünmüyor.
Ekran kartını aradan çıkarttım dahada uçacaklar ama monitör anakart vs kasımda çekeceğim sizinle aynı fikirdeyim

OYUN HEDİYESİ VARDIR TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

OYUNLARDA RAKİBİ

9060xt siparişi vermiştim iptal edip bunu almak mantıklı mı psu 500w ve yakım zamanda 2k monitör alacağım psu masrafı da çıkar mı? Amazon’dan aldım iptal edersem para iade edilene kadar indirim biter mi

Son düzenleme:

Ikinci elde hangi 6800 ve 6900 e baktıysam hepsi mining çıkması çıktı, tertemiz yapip macunlayarak millete iteliyorlar, benzer durum 3060 ve 3070 lerde de çok karşıma çıkınca tövbe ettim bu serilerden ki kaç tane fırınlanmış gpu ya denk geldim hepte satıcılar melek görünümlüydü
ikinci el de önceliginiz kapali kutu sifirlar ondan sonrada faturali garantisi devam edenler olsun
Pahalıdır vardır hikmeti, ucuzdur vardır illeti

9060xt siparişi vermiştim iptal edip bunu almak mantıklı mı psu 500w ve yakım zamanda 2k monitör alacağım psu masrafı da çıkar mı? Amazon’dan aldım iptal edersem para iade edilene kadar indirim biter mi
500w yeterim konusu sitesinden istediği minimum güç kaynağına bakıp yorumlayabilirsiniz

2.amazondan peşine 6 taksit aldıysanız bu ürün başlıkta yazdığım gibi nakit alım fırsatı karta tek çekim yada nakit alacaksınız

500w yeterim konusu sitesinden istediği minimum güç kaynağına bakıp yorumlayabilirsiniz

2.amazondan peşine 6 taksit aldıysanız bu ürün başlıkta yazdığım gibi nakit alım fırsatı karta tek çekim yada nakit alacaksınız
Neyse ya aldım yinede hayırlısı olsun

teşekkürler yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,941
Üyeler
203,628
Son üye
etibar
Geri