Yağız.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 619
Risk var tabii ama banka ppf leri bu risk minimum zaten mevcut durumda banka ppf lerinde de büyük çıkışlar olmasına rağmen ciddi bir sorun yaşanmadı, tp2 ve pry gibi olanlar daha farklıBanka'nın hoşgeldin Mevduat faizi bitmişti , banka tanımlasın için iletişime geçtim , bana Yarım saat para fonlarına yatırım için dil kötü . Bu kadar değer kazandı falan filan diye ben tabi ki riskli olan bir şeye girmeme kafasındayım halen mevduata devam ediyorum . Millet'in bu riski almasını pek anlayamadım .
Yıllardır küçük yatırımcıyı düz....orlardı , aynen devam ediyor . Büyüklere bir şey olmaz olmadı da .
Herkes er ya da geç sabahın geleceğini bildiği bir rüyada idi bazıları bu rüyaya o kadar çok dalmıştı ki ne aldıklarını bilmiyorlardı hala da ayılamadılarevet hisseleri zaman yayarak elden çıkarmaları gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç ay sonra toplumsal sonuçları ne olacak onu düşünüyorum, 500k mağdur desek aile de minimum 3 kişi olsa dolaylı olarak minimum 1.5-2 milyon insanı etkileyecek. Her zaman ki olaylar gibi dolaylı değil, bu sefer vatandaşın direk cebine dokundu.
Son düzenleme: