2. El Olarak Ram Alsam Garanti Sorun Olur Mu ?

yani olabilir ama bende ddr5 ramleri sağlam diye aldım güvende ile teki arızalı geldi adam çalışıyordu kusura bakma istersen iade et dedi ama uygun geldi diye iade etmedim garantiye yolladım faturasıyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

var kanka baya ürün sınırlı ömür boyu garanti diye bir şey corsairlerde de var da ben Türkiyede işleyeceğini hiç sanmıyorum
Bana da fiyat çok uygun geldiğinden böyle bir topa giriyorum.

Bana da fiyat çok uygun geldiğinden böyle bir topa giriyorum.
ikinci elde ortalama bu fiyatlar ya fatura falan varsa al şahsen ben güvende ile alırdım ddr4 alsan üzmez de bozulsa bu şimdi 18 binlik bir ürün bozulsa bozuk çıksa üzer

ikinci elde ortalama bu fiyatlar ya fatura falan varsa al şahsen ben güvende ile alırdım ddr4 alsan üzmez de bozulsa bu şimdi 18 binlik bir ürün bozulsa bozuk çıksa üzer
Ondan dolayı tereddüt ettim bende.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PG ile satmıyor işte mağdur olacağından dolayı , bir yandan haklı bir şey diyemiyorum. O da doğal olarak bana güvenmiyor.

Güncelleme : Alacağım arkadaş açıklama kısmına bir şey yazmamı istemedi , eğer yazmak istiyorsam da Elden alınan borç ödemesi yazmamı istedi bende vazgeçtim riske girmedim.

2. elden ram aldım diyelim , inşallah olmaz ama dolandırıldım ve çalışmıyor ramler , bildiğim kadarıyla ramlerin ömürlük garantisi oluyor. Yollandığında ise ya muadile ya da bire bir değişim yapıyorlar bununla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım kötü senaryoyu düşünüyorum.

Marka: Corsair
garantıde kullanıcı kaynaklıysa odeme talep edılebılır ama boyle dusunmemek lazım alıp deneyın en ıyısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,212
Üyeler
203,750
Son üye
Meiyox
Geri