maliasik
80+
- Reaksiyon skoru
- 210
Alacakların dikkatine mediamarkt satıcısı asla iade kabul etmiyor paketi kargocu dağıtıma çıkarmıştı teslim almadım iade dedim 1 hafta şubede kaldı arıyorum iade kabul edilmedi diyor n11 müşteri hizmetlerinle görüştüm 7 gün içinde otomatik iade onaylanacak dediler marka kabul etmese bile.
oda bişey mi? 3 al 2 öde kampanyasında 3 adet ürün aldım şirkete kesitrdim iptal ettiler. Neden dedim şirket için toplu alım gözüküyormuş 3 adetAlacakların dikkatine mediamarkt satıcısı asla iade kabul etmiyor paketi kargocu dağıtıma çıkarmıştı teslim almadım iade dedim 1 hafta şubede kaldı arıyorum iade kabul edilmedi diyor n11 müşteri hizmetlerinle görüştüm 7 gün içinde otomatik iade onaylanacak dediler marka kabul etmese bile.
oda bişey mi? 3 al 2 öde kampanyasında 3 adet ürün aldım şirkete kesitrdim iptal ettiler. Neden dedim şirket için toplu alım gözüküyormuş 3 adet![]()
Öyle bir ayrımda olmaması lazım 3 adet harici disk kullanıcı için çok fazla değil mi ? büyük bir çoğunluğunun şirket olacağı çok bellibunu ilk defa duydum o zaman kurumsal hariç yazın