🔥İndirim Xdrive 15li Plus 8239₺

Hocam fiyat nasıl ve kalitesi nasıldır uzun kullanım yapan var mı terletmesi dayanıklı olmais vs yardimci olur musunuz alınır mi
Aynısı var hiç hoşuma gitmedi, oyuncu koltuklarinin tarzı uzun süre oturmak için çok kötü. Bu koltugu 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığım andan itibaren biraz ileri geri sırt kısmı oynuyordu. Şu an çok ciddi bir miktarda oynuyor vidalarini vs sıktığım halde. Sırt kısmı dümdüz olduğu için sırt konforu diye bişey yok. Genel olarak ergonomisi zayıf, süngeri içine cokmedi o yüzden malzeme ok sayılır, üretim kalitesi ise zayıf çünkü 30 senelik koltukla yarışıyor. Dayanma kollarının hiçbir sağlamlığı yok kolumu koyuyorsun bi yerlere esniyor düzgün durmuyor.

Açıkçası heves ediyorsan al yoksa ergonomi önemli diyorsan bu koltuk dahil hiçbir gamer koltuğu alınmaz

Bende 8999 a düşüyor, 8239 nasıl yaptınız

EYLUL300
Hocam çok şikayet var bu koltukta ya

Hocam fiyat nasıl ve kalitesi nasıldır uzun kullanım yapan var mı terletmesi dayanıklı olmais vs yardimci olur musunuz alınır mi
uzun kullanımda sırt ağrısı yapıyor kolçak dayaması bozuldu benim yenisini garantiden yardimci olamayacaklarını komple kolçağı set halinde verebileceklerini söyleyip 2bin civari fiyat cikartiyorlar sırf kolcağa ilk bir ay içerisinde oturup kalkmada ses cıkartmaya basladi fazla sert bilindik marka oluşuna güvenerek alip en çok pisman olduğum ürün oldu kendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,930
Üyeler
203,625
Son üye
Lonay
Geri