ichbinarda31213
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
golf 8 1.0tsi impression alınabilir, f/p olarak güzel
Usta hyundainin dolusu vw boşuna eş değer değil mi yanlış mı biliyorumçok butuk yanılıyorsun bayon elıte paket gırtlak dolusu bır araba
Araştırdım biraz akü yetersiz kalıyormuş sağlam akü takınca alternatör sorununu büyük ölçüde çözüyormuş sanırım zaten 100k 110k da ben arabayı satmış olurum baktıgım kmler 40-50 diye düşünüyorum1.0tsi için bu yorumları yapmak pes doğrusu gerçekten bu araçlar arasında ise golf mantıklı 1.0tsi impression alacaksan arabanın bozulacak bir yeri yok 1.0etsi life veya style düşünüyorsan 60k km’de akü kaynaklı alternatör arızası verebilir 100-110k km’de de kavrama değiştirmen gerekir kenara bunlar için 100k civarı para ayırmakta fayda var bunlar dışında kronik yok
Manuel tek ben kullanacak olsam sorun değil işte o yüzden otomatiğe kaçıyorum var mı öneringolf 8 1.0tsi impression alınabilir, f/p olarak güzel
eşiniz de kullanacak sanırım o zaman i20-bayon saflarına kaymak lazımUsta hyundainin dolusu vw boşuna eş değer değil mi yanlış mı biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdım biraz akü yetersiz kalıyormuş sağlam akü takınca alternatör sorununu büyük ölçüde çözüyormuş sanırım zaten 100k 110k da ben arabayı satmış olurum baktıgım kmler 40-50 diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Manuel tek ben kullanacak olsam sorun değil işte o yüzden otomatiğe kaçıyorum var mı önerin
Leon Fr bakabilirsiniz1.5 civarı hocam neden
2025 modeli gibiyse , life boş paket olmasına rağmen aranabilecek neredeyse her özellik bulunuyor , uzun yolda 5 şehiriçi her benzinli gibi 7 8 i bulabiliyor ama motor aşırı verimli sürseniz 1.0 demezsiniz , 3 silindir olmasına çok takılmayın e tsilar gibi alternatör sorunu bunlarda ve 1.5 düz tsi motorlarda olmuyor , güncel kia kullanıcısı olarak taigo bayon a göre çok daha kaliteli şahsenTaigo yu 2023 life olarak önermiyor musunuz