Ikinci El AMD Radeon RX 9070 XT mi Yoksa Sıfır RTX 5060 mı

Oc konularından pek anlamadığım için sormak istiyorum. 9070'e bunu yapıyorsunuz 9070xt performasına yaklaşıyorsunuz evet 9070xt'ye bunu yapıp aradaki farkı da açamıyor musunuz? Yani sadece düz 9070e mi yapılabiliyor bu dedikleriniz?
9070xt uv+pl yapılabilir evet aradaki farkıda açıcaktır, 9070 oc konusunda xt ye göre önü daha açık. bir nevi 2 yönlüde kullanabilir, stock haliyle verimlilik/fps konusunda mükemmel bir kart, verimliliği önemsemeyip isteyende xt biosu atıp önünü açabilir.

9070xt uv+pl yapılabilir evet aradaki farkıda açıcaktır, 9070 oc konusunda xt ye göre önü daha açık. bir nevi 2 yönlüde kullanabilir, stock haliyle verimlilik/fps konusunda mükemmel bir kart, verimliliği önemsemeyip isteyende xt biosu atıp önünü açabilir.
Teşekkürler bilgilendirme için

175w da 9070 stock performansi aliyordum.

Oc konularından pek anlamadığım için sormak istiyorum. 9070'e bunu yapıyorsunuz 9070xt performasına yaklaşıyorsunuz evet 9070xt'ye bunu yapıp aradaki farkı da açamıyor musunuz? Yani sadece düz 9070e mi yapılabiliyor bu dedikleriniz?
9070XT yi OC ile 5080'e rakip yapiyorlardi globalde hatta bu forumda da biri denemis ve rehber mi ne paylasmisti hatirlamiyorum biraz baksan bulursun orda nasil yaptigini flaan anlatiyordu ama tabi her kartta olmuyor her kartin icindeki cipin slikon kalitesi vardir resmini koydugum tepsinin ne kadar ortasinda ise genelde o kadar iyi/klaiteli ciptir yani bazilarina -100mv veya daha fazlasini yapabilriken bazilarian -20mv yaptiginda bile cokemye hatalar vermeye baslar bu yuzden bu biraz sans isi

1790001519534.webp

Geri