Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Pluxee kodunu nasıl kullandınız ? Kayıt oldum ama "Kart ya da çek numarası giriniz" yazıyo. Kart için başvuru yaparken de firma adı vb soruyor

Banada hiçbir ödül verilmedi haksız dağıtıldığına bizzat şahidim.Arkadaşıma ben yaptım birebir aynı işlemi yaptım ona verdiler bana vermediler.

Kendime yaptım geldi ama parayı hesapta 3-4 gün bekletmiştim ihtiyacım yok diye. Eşime yaptım yatırdıktan sonra hemen çektim görevler tamam gözüküyordu ama olağan dışı falan diyip vermediler.

Şuan halen daha para alınabiliyor mu ona göre girmeyi düşünüyorum

Banada hiçbir ödül verilmedi haksız dağıtıldığına bizzat şahidim.Arkadaşıma ben yaptım birebir aynı işlemi yaptım ona verdiler bana vermediler.
Aynı cihazdan mı yaptınız hem arkadaşınıza hem kendinize?

Yok farklı ama aynı internet ile yaptık
Belki aynı IP den direkt 2 hesap açıldığı için olağan dışı hareket tespit etmiş olabilir sistem. Ben konuda ne diyorsa yaptım 5.000TL yatırdım 1 saat sonra çektim 30 USDT hariç o da tükenmişti çünkü diğer hepsi yattı.

Belki aynı IP den direkt 2 hesap açıldığı için olağan dışı hareket tespit etmiş olabilir sistem. Ben konuda ne diyorsa yaptım 5.000TL yatırdım 1 saat sonra çektim 30 USDT hariç o da tükenmişti çünkü diğer hepsi yattı.
Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.

Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.
Bende tek yaptım ama olağandışı aktivite dediler. Ödül vermemek için bahane hepsi işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,329
Üyeler
203,794
Son üye
Ledaxe
Geri