furkansamsun1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Akşama olabilir gamepower incehesaplansman fiyatı yaptı mı ?
Akşama olabilir gamepower incehesaplansman fiyatı yaptı mı ?
Ben halen bu tasarımın sağlamlık konusunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bir de kulak kısmını kalınlaştırmışlar, ağırlığı artmış. Gamepower'a tavsiyem bu tasarım dışında ürün ürettirmelerinden yana olur.Bu tasarım da ürün almam ya kafa bandı hassas ve rahatsız edici duruyor. Havit 2015 daha mantıklı gibi.
Düz BlackShark V2 X diyorsan ederi ₺1000 iyi bir ürün değil o. Razer'ın en giriş seviyesi hem ses hem malzeme kalitesi bayağı düşük.v2x i baya övmüşlerdi o yüzden ona bakmıştım havit her anlamda iyi diyosan ona yönelebilirim
Futbol takımları ile anlaşıp, lisans payıyla satsalar aslında iş görürmüş. Bu tasarımın yanında diğerleri bayağı sönük kalmış.Bu arada idefix'de 2600₺ şuan.
300₺ Türk Telekom veya 250₺ ziraat kodu ile 2300₺'ye geliyor.
Peşine 5 taksiit de var.
![]()
GamePower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 mAh Bordo Gaming (Oyuncu) Kulaklık
GamePower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 mAh Bordo Gaming (Oyuncu) Kulaklık ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Kulaklık ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Diğer renkleri de mevcut.
Başkan kablosuz gaming kulaklık arıyorum. Senin söylediklerini yaşıyorum ve gözlüklüyüm. Gözlüğüme baskı asla yapmaması lazım ve uzun saatler kullansam bile rahatsız etmemeli. Ben neye yönelmeliyim sence? Bana kulaklık önerebilir misin? Kablosuz iemler var earbudds mu deniliyor bilmiyorum ama 2-3 tane bulabildim onlarda 7-9k arası. Benim bütçe 6KBen kulak üstü kulaklık kullanamıyorum daraltıyor beni o sebeple kararsızım.
Arctis nova pro wireless alıp 2 kere taktım sattım.
Arcits gamebuds kulak içi aldım 3 kere kullandım.
Edifier hoparlör kullanıyor.
Sırf tipini beğendiğim için alasım var bunu da bilemedim.