🔥Yeni Ürün Gamepower Ultima Wireless 7.1 Çıktı

Bu tasarım da ürün almam ya kafa bandı hassas ve rahatsız edici duruyor. Havit 2015 daha mantıklı gibi.
Ben halen bu tasarımın sağlamlık konusunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bir de kulak kısmını kalınlaştırmışlar, ağırlığı artmış. Gamepower'a tavsiyem bu tasarım dışında ürün ürettirmelerinden yana olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

v2x i baya övmüşlerdi o yüzden ona bakmıştım havit her anlamda iyi diyosan ona yönelebilirim
Düz BlackShark V2 X diyorsan ederi ₺1000 iyi bir ürün değil o. Razer'ın en giriş seviyesi hem ses hem malzeme kalitesi bayağı düşük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada idefix'de 2600₺ şuan.
300₺ Türk Telekom veya 250₺ ziraat kodu ile 2300₺'ye geliyor.
Peşine 5 taksiit de var.

Diğer renkleri de mevcut.
Futbol takımları ile anlaşıp, lisans payıyla satsalar aslında iş görürmüş. Bu tasarımın yanında diğerleri bayağı sönük kalmış.

Ben kulak üstü kulaklık kullanamıyorum daraltıyor beni o sebeple kararsızım.
Arctis nova pro wireless alıp 2 kere taktım sattım.
Arcits gamebuds kulak içi aldım 3 kere kullandım.
Edifier hoparlör kullanıyor.
Sırf tipini beğendiğim için alasım var bunu da bilemedim.
Başkan kablosuz gaming kulaklık arıyorum. Senin söylediklerini yaşıyorum ve gözlüklüyüm. Gözlüğüme baskı asla yapmaması lazım ve uzun saatler kullansam bile rahatsız etmemeli. Ben neye yönelmeliyim sence? Bana kulaklık önerebilir misin? Kablosuz iemler var earbudds mu deniliyor bilmiyorum ama 2-3 tane bulabildim onlarda 7-9k arası. Benim bütçe 6K

Yaklaşık 5 yıldır Corisar HS80 kullandım bataryası öldü ve deforme oldu, gittim şimdi de HS80 max aldım, üzerine wireless kulaklık tanımam ya. HS80 max'in şarjı varya yoğun kullanımda bile 5 gün gidiyor. Müzik'te de oyunda da muazzam.

Lansman Fiyatı

Ekler

• 1000166653.webp
    1000166653.webp
    74.3 KB · Hit: 26
Şu ürüne zortlattım300 kodu verseler yedek ürün olarak alırız.

Geri