11.Sınıfta Yks İçin Ne Yapılmalı?

mentriee

80+
Reaksiyon skoru
11
Hocam selamın aleyküm 11.sınıfa yeni geçtim ortaokulda bok yememden 325 gibi düşük bir puanla meslek lisesine gittim birde meslek programındayım yani 11 ve 11den sonra fizik kimya biyoloji dersleri yok matamatik 2 saat 9 ve. 10. Sınıflarda normal anadolu gibiydi 11 e geçince işler değişti yksye şimdiden yavaş yavaş başlamak istiyorum nerden başlicam kafam karıştı aklımda tyti 11 boyunca güzelce bitirmek 12 de ise ayt bitirmek istiyorum ama aynı zamanda 12 de 3 gün staja gidecem sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Ayrıca hocam 9 10 hep yüksek tuttum 90'dan aşşağı karne notum olmadı geçen yıl hocam okul 1. Liği için çağırdı onun sayesinde daha iyi yerlere girebilirim galiba

Hocam selamın aleyküm 11.sınıfa yeni geçtim ortaokulda bok yememden 325 gibi düşük bir puanla meslek lisesine gittim birde meslek programındayım yani 11 ve 11den sonra fizik kimya biyoloji dersleri yok matamatik 2 saat 9 ve. 10. Sınıflarda normal anadolu gibiydi 11 e geçince işler değişti yksye şimdiden yavaş yavaş başlamak istiyorum nerden başlicam kafam karıştı aklımda tyti 11 boyunca güzelce bitirmek 12 de ise ayt bitirmek istiyorum ama aynı zamanda 12 de 3 gün staja gidecem sizce nasıl bir yol izlemeliyim
11 de ben tyt matematik temeli atmıştım çok işime yaramıştı. Ayrıca 11 de tyt bitirmek mantıklı olmaz konuları çabuk unutursun bence yılına odaklan ayt yi kavramaya öğrenmeye çalış sürekli tekrar yap okulda gördüğün konuları. Sınav yılında yetişmiyor çünkü ayt. Sağlam bir temelle ayt ye başlarsan ilk senende gidersin benim ayt ye zamanım kalmadığı için mezuna kaldım mesela. Ama tyt matematik temeli atmanı ve özellikle problemlere yönelmeni öneririm.

Geçmişe yönelik Matematik ve türkçeni sağlam tut , fende ise 9 10 dan kalma bazı temel konulara baksan yeter. 11.sınıf derslerine düzenli çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri