🔥İndirim Adidas Terrex Skychaser Ax5 Goretex Su Geçirmez Ayakkabı 5361₺

benim yapay zeka da sizin attığınız ayakkabı kadar dayanıklı olmadığını ancak suya dayanıklı olduğunu söylüyor :). Bu kodlar insanı gerçekten yanıltıyor ama dediği de şu

Genellikle Adidas'ın GTX (Gore-Tex) teknolojisine sahip modellerine kıyasla daha ekonomik ama benzer işlevi gören bir alternatif sunar.
Ama yine de beni alsam mı diye bir düşündürdü.. Aslında senin attığın modelde ve renklerinde goretex bakıyordum bulamamıştım. İlk attığımda clima olarak aramış ama sonrada Clima Proof olduğunu yazdım. İkiside su geçirmez ama goretex yoğun ve birikintiye girdiğinde hiçbir şekilde su almıyorken clima proof su alabilirmiş vs.

Ama yine de beni alsam mı diye bir düşündürdü.. Aslında senin attığın modelde ve renklerinde goretex bakıyordum bulamamıştım. İlk attığımda clima olarak aramış ama sonrada Clima Proof olduğunu yazdım. İkiside su geçirmez ama goretex yoğun ve birikintiye girdiğinde hiçbir şekilde su almıyorken clima proof su alabilirmiş vs.
Uzun süre suda kalmanız gerekmiyorsa ve max yarım saat yağmurlu havada kalacaksanız attığım model f/p açısında daha iyi gibi. tabii ki de karar sizin, ben almıştım geçen hafta hoşuma gitti

Kendi sitesinde indirimde 6000₺ civarında satılıyor. Ek olarak sepette %15 indirim yapıyor ce linktekiyle hemen hemen aynı fiyata geliyor. Normalde 8-10 bin fiyatı var. Amazonda benzer fiyata kahvesi vardı bitmiş. 1 tane satın aldım.

40,5-44,5 a kadar numara var görünüyor. Satıcı Adidas Türkiye ;

Adidas TERREX JQ2209 Terrex Skychaser AX5 GORE-TEX Hiking Shoes
gidin decathlondan alın 10 yıl giyin böyle boş ayakkabılara cebinizi boşaltmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,018
Üyeler
203,662
Son üye
Adnan Aydın
Geri