hardentyson
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Hangi firmaya baksam sorunlu bir yorum görüyorum sorun yaşamayacağım öneri firma varsa çok sevinirim
Ben de merak ediyorum bunu. Bir de yabancı firmalar daha mantıklı değil mi bu sunucu işlerinde onu da ortaya sormuş olayın.Hangi firmaya baksam sorunlu bir yorum görüyorum sorun yaşamayacağım öneri firma varsa çok sevinirim
Yabancı firmadan kiralamak pahalı olur diye hiç düşünmedim o tarafı Türk tarafını o yüzden istiyorum ama hangi firmaya baksam garanti onlarca kötü yorum var yok sürekli kesiliyor yok sorun çok falan filan bu sefer korkutuyor hangi firmaya baksam aynı nerdeyseBen de merak ediyorum bunu. Bir de yabancı firmalar daha mantıklı değil mi bu sunucu işlerinde onu da ortaya sormuş olayın.
amazon aws - lightsail ec2
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fiyatlar arası çok fark yok mu hocam hem üstteki daha iyi duruyor tam bilgim olmasada ona rağmen 600-700 lira daha ucuz
Kimsenin oynamayacağı bir minecraft sunucusu sırf plugindir plugin paketlerini öğrenmektir adına olacak yani o kadar güçlü olmasına gerek yok ondan dolayı bu kadar pahalı fiyatlar bana çok fazla geldi hocam ama öneriler için teşekkürler2699-V4 işlemcili, çöp bunlar.
Projenize bağlı. Amazon AWS harici digitalocean, hetzner falan harici bulaşılmaz.
Hiç kullanmadıysan AWS de free tier kullan, 6 ay boyunca 100 dolara kadar kredi kullanımı bedava.Kimsenin oynamayacağı bir minecraft sunucusu sırf plugindir plugin paketlerini öğrenmektir adına olacak yani o kadar güçlü olmasına gerek yok ondan dolayı bu kadar pahalı fiyatlar bana çok fazla geldi hocam ama öneriler için teşekkürler