❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Kuponla da zaten 1900 lira anca oluyordu sanırım, zam yemiş yani anlayacağın.
Arkadaşlar kusura bakmayın siteyi yazmayı unutmuşum. Dün attığım ekran görüntüsü Trendyol'undu ve evet M3 Pro modeliydi @burakatan hocam. Ama kupon çabuk bitmiş, ben de kullanamadım. Ancak zam yok şu anda hala 2276₺
El uzunluğumuz aynı sizinle. Sc900'le saf palm tutuşta rahat edeceğinizi düşünüyorum. Tabi birebir test etmeniz en önemlisi. Hayırlı olsun şimdiden. Deneyip yorum yaparsanız düşünen arkadaşlar için de faydalı olur.

Arkadaşlar kusura bakmayın siteyi yazmayı unutmuşum. Dün attığım ekran görüntüsü Trendyol'undu ve evet M3 Pro modeliydi @burakatan hocam. Ama kupon çabuk bitmiş, ben de kullanamadım. Ancak zam yok şu anda hala 2276₺
El uzunluğumuz aynı sizinle. Sc900'le saf palm tutuşta rahat edeceğinizi düşünüyorum. Tabi birebir test etmeniz en önemlisi. Hayırlı olsun şimdiden. Deneyip yorum yaparsanız düşünen arkadaşlar için de faydalı olur.
Teşekkürler hocam. Kod işi şöyle. Belirli aralıklarla deneyince kod geri geliyordu. Dün ben saat gece 10'a doğru verdim siparişi. Öncesinde hep tükendi diyordu ya da ödeme ekranında siliyordu kodu. Hızlı olmak lazım kodu girdiğinizde.

ACIL300 kodu ve satıcı takip et kuponuyla birlikte başlıktaki fiyata geliyor. Bu fiyata oldukça iyi bir mouse olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
IMG_6080.webp

Dostlar mouse geldi, baya kaliteli hissettiriyor. Alma sebebim mac e bluetooth ile bağlayıp edit işlerinde kullanmaktı gayet işimi görüyor, alttaki tuşla anında hem mace hem oyun bilgisayarına geçirebiliyorum Ama dongle ı kasanın 3.2 usb sine bağladığımda mouseda takılma oluyordu, araştırdım 2.0 a takmak gerekiyormuş, 2.0 a takınca düzeldi.

Geri