Topladığım Sistemi İade Etmeli Miyim ?

Voong

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar ben toplama bilgisayar diziyorum bütün parçaları tek tek aldım sıfır bi şekilde bir tek alacağım ram kaldı indirimli fiyatları kovalayıp aldım b850m force modelini 6500 sapphire 9070xt 43 gibi indirime düştükçe topluyorum 9800x3d işlemcide aldım 22kya kafama takılan bir şey var hepsini taksitle aldım vade farkı olmadan aylık ödemesi 15 18 arası değişiyor 6 taksit hepsi anakart falan 3 taksit ödemekte zorlanmam ama bi tık sıkıntıya girebilirim ay sonu kalan parayla sizce fiyatları artar mı beklemelimiyim iade mi etmeliyim çok kafam karışık. Bi akıl verirseniz çok iyi olur

Alınmış alınmıştır. Mevcutta ram ve VGA fiyatları aldı başını gitti ve gitmeye devam ediyor. Bu ürünleri yarın daha uyguna alman şuan ki şartlarda neredeyse imkansız.

Krizlerden önce Corisair Vengeance almıştım 32GB 6000mhz 8999 TL'ye şuan 30k.
5070 almıştım Inno 3D 28.999 TL şuan 45-50k arası.
3999 TL'ye 1 TB samsung ssd almıştım, şimdi en çöpü 10k. Günlerdir 1 tb yedek ssd arıyorum :D
Sakın iade etme.
Bu ülkede indirim diye bir şey yok, bindirimin indirimi var, ve nakit hiç bir şey alınmaz. Taksitle alman mantıklı, taksitle alırsan enflasyon karşısında paran erimez. 6. ay da bak bakayım hepsinin fiyatına nolcak :)

Yani hocam ben ağustosta sistem topladım. Aynı sistem şu an 15k daha pahalıya geliyor. Aldığınız parçalardan memnunsanız kalsın bence de

Fiyatların gidişatı kötü, bu fiyatlara alabildiğine şükret bence

Alınmış alınmıştır. Mevcutta ram ve VGA fiyatları aldı başını gitti ve gitmeye devam ediyor. Bu ürünleri yarın daha uyguna alman şuan ki şartlarda neredeyse imkansız.
Doğru haklısın sence topladığım sistem nasıl peki 5 6 yıl rahat idare eder diye düşünüyorum ilk defa tek tek pc topladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Krizlerden önce Corisair Vengeance almıştım 32GB 6000mhz 8999 TL'ye şuan 30k.
5070 almıştım Inno 3D 28.999 TL şuan 45-50k arası.
3999 TL'ye 1 TB samsung ssd almıştım, şimdi en çöpü 10k. Günlerdir 1 tb yedek ssd arıyorum :D
Sakın iade etme.
Bu ülkede indirim diye bir şey yok, bindirimin indirimi var, ve nakit hiç bir şey alınmaz. Taksitle alman mantıklı, taksitle alırsan enflasyon karşısında paran erimez. 6. ay da bak bakayım hepsinin fiyatına nolcak :)
Teşekkür ederim etmiyorum o zaman kafamda zaten 3 ay sonra asgari ücrete zam gelicek 3 ay sonra daha rahat ödicem diye şartlıyorum bunların fiyatlarıda artacağını biliyorum.

Geri