W204 İlk Araba Olur Mu ?

szrbne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
araba benim olacak ama tüm aile kullanacak tabi. ehliyet var ama pratik olmadığı için çok hafif tedirginlik var. w204 çok hoşuma gidiyor yıl kaç olursa olsun 1 kez alacağım gibi duruyor. çoğunlukla babam kullanır zaten ben yavaştan başlarım tecrübe oturana kadar. full time kullanmayacağım için biraz rahatım ama yine de forumun fikrini alayım dedim.

ilk araban gözden çok cebe hitap etmeli bence bende o yüzden hyundai bakıyorum accent blue alıcam muhtemelen

ikisinede w204 eski araba derdi bitmez ustası parcasi bulunmaz herkes tamir ederim der ama mundar eder acemiysen yerli fiat reno hundayda olur
basit ustasi parcasi bol arabalar
35 yildir arabam var bi 96 honda aldim ingiliz radyator tipasi 1.1bar olacakmis 0.9 bar takmislar 125 beygir araba zorlaninca su takviye kabina doluyordu Müşür fan radyator devirdaim termostat kepaze ettiler bisuru para harcadim en son bi forumda radyatör kapagi kac bar dediler bir kapak aldik tum dert bitti sonra cam krikosu dislisi siyirdi 3 ayri sisli var dediler hiç biri uymadi enson disliyi kaynakla doldurup ege ile düzelttim
en mantiklisi carsiya otur gecen arabalara bak paranin yettigi encok gordugun arabayi al

Bence bulaşma Asya grubundan yürü ilk aracın olacaksa

araba benim olacak ama tüm aile kullanacak tabi. ehliyet var ama pratik olmadığı için çok hafif tedirginlik var. w204 çok hoşuma gidiyor yıl kaç olursa olsun 1 kez alacağım gibi duruyor. çoğunlukla babam kullanır zaten ben yavaştan başlarım tecrübe oturana kadar. full time kullanmayacağım için biraz rahatım ama yine de forumun fikrini alayım dedim.
ilk aracın olacaksa park etmen kolay ve cebini yormayacak bir araç olmalı evet w204 güzel ama artık çok yaşlı arıza verdiginde tamiritı sigortası yakıt maliyeti seni yormayacaksa alacagın w204 çok temiz olmalı yoksa üzer

kanser olursun, parçası ustası bol işçiliği ucuz ve kolay olan bir araba al.

bende ilk arabamı bu sene aldım, alırken çok karasızdım ama uzun uzun düşününce imzadakini aldım ve çok memnunum bir sorun yaşasam dahi genel olarak ucuz hızlı beni yormayacak bi şekilde halledeceğimi biliyorum ve bu güzel bi his.

Parktan trafikten korkmuyorsan alınır. 7G Tronic şanzımanlı al.

hoppalaa genel yorumların aksine bi yorum geldi. var mı hocam çevrende kullanan durumlar nasıl ?
Günümüz C segment ve genel geçer çoğu D segment araçtan iyi konforu ve yalıtımı var, biraz dar gelebilir kişiden kişiye. Çok yakın bir arkadaşım 2 yıldır 2012 C180 kullanıyor, ben de baya sürdüm her yönüyle beğeniyorum. Trim sesi yok, malzeme kaliteli, rüzgar yol sesi yok. Biraz fazla yakıyor bence, 1.5 TSI Troc'un 7.5-8 yaktığı rotada 11 civarı yakıyor, başka bir mercedesin 7 ileri tork konvertörlü şanzımanını kullanmadım ama biraz geçişler yavaş ve nadirende olsa hissettirdiği oluyordu, arkadaşımın araca özel bir şeyde olabilir o konuda net değilim.
Dediğim gibi, park ederken deneyimden dolayı dert etmezsen, trafiktede sedan olmasından sıkıntı değil dersen bildiğim kadarıyla büyük problemleri olmayan bir araç.

Günümüz C segment ve genel geçer çoğu D segment araçtan iyi konforu ve yalıtımı var, biraz dar gelebilir kişiden kişiye. Çok yakın bir arkadaşım 2 yıldır 2012 C180 kullanıyor, ben de baya sürdüm her yönüyle beğeniyorum. Trim sesi yok, malzeme kaliteli, rüzgar yol sesi yok. Biraz fazla yakıyor bence, 1.5 TSI Troc'un 7.5-8 yaktığı rotada 11 civarı yakıyor, başka bir mercedesin 7 ileri tork konvertörlü şanzımanını kullanmadım ama biraz geçişler yavaş ve nadirende olsa hissettirdiği oluyordu, arkadaşımın araca özel bir şeyde olabilir o konuda net değilim.
Dediğim gibi, park ederken deneyimden dolayı dert etmezsen, trafiktede sedan olmasından sıkıntı değil dersen bildiğim kadarıyla büyük problemleri olmayan bir araç.
teşekkür ederim. bir abimde var sürüşünün baya keyifli olduğunu söylemişti. eski megane4 kullacısı kendisi

teşekkür ederim. bir abimde var sürüşünün baya keyifli olduğunu söylemişti. eski megane4 kullacısı kendisi
Ben de Megane 4 kullanıcısı olarak aynısını söylüyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,697
Üyeler
204,229
Son üye
FearsStaying
Geri