Thermalright Tf9 Termal Macun Alınır mı?

Litachi

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, Thermalright Peerless Assassin kule tipi soğutucu kullanıyorum. Termal macun olarak Thermalright TF9 almayı düşünüyorum. Kullananlar sıcaklık performansı ve uzun süreli kullanım açısından memnun mu? Bu macun alınır mı, yoksa benzer fiyata başka bir model mi önerirsiniz?

İçinden çıkan tf7’yi uzun süre kullandım bayağı iyiydi ama tekli alımda mantıklı değil gibi.

TF7’den çok memnun kaldım. Uzun süredir termal macunu yenilemiyorum. TF9 almak istiyorum ama fiyatı biraz uçuk olduğu için alıp almamakta kararsızım. Yine de artık bir termal macun almam gerekiyor. Bir de sen de mi Thermalright Peerless Assassin kullanıyorsun? Bir sorum olacak.

TF7’den çok memnun kaldım. Uzun süredir termal macunu yenilemiyorum. TF9 almak istiyorum ama fiyatı biraz uçuk olduğu için alıp almamakta kararsızım. Yine de artık bir termal macun almam gerekiyor. Bir de sen de mi Thermalright Peerless Assassin kullanıyorsun? Bir sorum olacak.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C kullanıyordum.😿🐈😿

İşlemci için gereksiz sert olur. Ekran kartı tarzı şeyler için ideal.

TF7 ile arasındada cok bi fiyat farkı yok gibi arada kaldım
Dediğim gibi fiyattan ziyade sertliği önemli. Zar üzerine daha iyi oluyor bunlar. Diğer macunları daha kolay yayıyorsun yüzeye.

Geri