Yenilenmiş Telefonumda Ekran Kızarıkları

toouu

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba hepsiburada üzerinden get mobilden ip12 aldım arkadaşla aynı zamanda aldık. Onunki sadece pil orjinal değişen olduğunu öğrendik baska bi sorunu yoktu benimkidd geldiğinde pil değişen 2 el garanti kapsamı 2023 te bitmişti arkadasımınki 2025 te benim telefonum ilk geldiğinde ekranda böyle kırmızı genelde üst kısımda kızarıklar var en üstte daha belli oluyor oled yanık olabilir mi ? Nedeni nedir bilen var mı 14 gün iade hakkım hala var 2 3 günde olsa bilgisi olan acilen yazabilir mi ayrıyeten bi sorun olusturur mu ? Ekran kapalıykende gözüküyor. Arkadasımınkiylr karsılastırınca onunkinde ekran full siyah dururken bende kırmızılık var.

İade etmeniz gerektiğinizi kendiniz söylemişsiniz zaten :D Kaldı ki yenilenmiş telefon alınmaz.Tüm parçaları yan sanayiyle değiştir ''yenilenmiş telefon''.0 veya 2.el temiz cep telefonu alsanız daha mantıklı

hiç düşünmeden iade et kral konu açman bile hata

her zaman diyoruz yenilenmiş telefon A LIN MAZ

Ekran bu şekil

Ekler

• b73b01b6-6181-41df-b4af-05b5646c3305.webp
    b73b01b6-6181-41df-b4af-05b5646c3305.webp
    81.7 KB · Hit: 44
ben sana açık konuşayım akrabalarımdan telefon işi yapan çok var ve özellikle bu yenilenmiş telefon üzerinden fena vurgunlar yapıyorlar kurumsallar bile bunu bilmesine rağmen ses etmiyor bizzat kuzenim anlatıyordu

Senin aldığın yanlış kararın sonucunu neyse ki yasalar sayesinde korunarak değiştirebiliyorsun. Bu ülkede babana bile güvenme derken sözde yenilenmiş telefon almaya nasıl cesaret ediyorsunuz hayret doğrusu.

ben sana açık konuşayım akrabalarımdan telefon işiyapan çok var ve özellikle bu yenilenmiş telefon üzerinden fena vurgunlar yapıyorlar kurumsallar bile bunu bilmesine rağmen ses etmiyor bizzat kuzenim anlatıyordu
1 yıl kullanıp iphone 15 e geçerim diye aldım uzun ömürlü bişe düşünmediğim için cok takmadım ama kızarıklar sabah çok belli oluyor akşam karanlığında ise ısık altında belli oluyor

Nen daha önce 2 kez yenilenmiş aldım. Yakın çevreme de aldırdım. Sorun yaşamadım. Tercih edeceğiniz firma çok önemli.

Önerebileceğin firma var mı
Ben senatech'den se 2020 almıştım ama baktım şimdi,kapanmış firma. Destek bilişim'den a kalite iPhone 13 aldım yakınıma yaklaşık 1 ay önce. Sorunsuzca kullanıyor.
Nsmart'tan hiç alışveriş yapmadım ama bugün yarın bir sipariş geçeceğim işyerinden bir meslektaş büyüğüm için. Yorumları iyi ama hiç tecrübem olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,925
Üyeler
204,013
Son üye
xErrQr
Geri