W204 İlk Araba Olur Mu ?

bende sen yaşlarındayken e30 -e46 heyecanım vardı aldım pişman oldum eski araba başa bela sonra gittim golf aldım 2 yaşında hayat bu dedim.Şimdi ise araba umrumda değil arabayı verdim hanıma motorla geziyorum mis

W204 kullanıcısıyım. Mercedesin gerçekten en iyi arabalarından biridir. Ama masraf çıkardımı cebe sıkıntı çıkartabilir. Eğer ki maddiyatsal sıkıntı yoksa alınabilir.

W204 kullanıcısıyım. Mercedesin gerçekten en iyi arabalarından biridir. Ama masraf çıkardımı cebe sıkıntı çıkartabilir. Eğer ki maddiyatsal sıkıntı yoksa alınabilir.
çok yakışıklı araba hocam kazasız belasız bin

bende w205 benzinli var. w204 iyidir pişman etmez. 150bin km civarı denk düşürüp, iyi bir expertiz yaptır. arabanın geçmişi önemli. zaten feleğin çemberinden geçmiş araba kendini belli eder expere bile gitmeden. bmw kitlesi gibi bir kitlesi yok mercedesin. o yüzden biraz daha şanslısın. eski araba diyenlere hiç aldanma. yıldıza rütbe sorulmaz.

hoppalaa genel yorumların aksine bi yorum geldi. var mı hocam çevrende kullanan durumlar nasıl ?

Çok yakar ve ilk araba için tecrübe edilecek araç değildir. Yakıtı üzer gerçekten. Full depoyla 400-450 yaparsan öp başına koy

bende w205 benzinli var. w204 iyidir pişman etmez. 150bin km civarı denk düşürüp, iyi bir expertiz yaptır. arabanın geçmişi önemli. zaten feleğin çemberinden geçmiş araba kendini belli eder expere bile gitmeden. bmw kitlesi gibi bir kitlesi yok mercedesin. o yüzden biraz daha şanslısın. eski araba diyenlere hiç aldanma. yıldıza rütbe sorulmaz.
bmw mercedes konusunda sizin gibi düşünüyorum hocam. f30 görsel olarak w204 den daha çok tatmin ediyor ama kullanıcı profilleri çok ters.

bursa hocam. hatta biliyorsan çınarönü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o mu bu mu diye sorduğumda ciddi bir şekilde duyamamış olayım demişti siz ne dersiniz hocam :D
MAKYAJLISINI ALMANI ÖNERİRİM. 2 KRONİĞİ VARDIR BİRİSİ TERMOSTAT BİRİSİ KRANK SENSÖRÜ. zamanında zincir değiştirdiğin sürece pek sorun açacağını sanmam. düzgün makyajlı ve bakımlısını alırsan memnun kalırsın. birde yaşadığın yerde güzel işini bilen mercedes ustası varsa düşünmeden alabilirsin. dediğim gibi makyajlı ve bakımlısını alırsan sorun yaşamazsın pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,270
Üyeler
204,102
Son üye
swina
Geri