bu kulaklıkta kablosu hep kıvrılıyordu mikrofonun da ondan bozulduğunu düşünüyorum bunun bi bilinen çözümü var mıaynısından devam et sıfırını al o fiyata alınacak en iyi kulaklıktır kendisi
Yeni ürünlerde değiştirdiler mi bilmiyorum. Ama kıvrıldığında elinle düzeltmek yerine, kablodan tutup kulaklığı sarkıtırsan düzelir. Yapabileceğin tek şey kabloyu kıvrılmayacak şekilde masada dolandırmak, yani sana gelen kısmı azaltacaksın.bu kulaklıkta kablosu hep kıvrılıyordu mikrofonun da ondan bozulduğunu düşünüyorum bunun bi bilinen çözümü var mı
https://www.trendyol.com/pd/gamepow...mah-siyah-gaming-oyuncu-kulaklik-p-1180621543bu kulaklıkta kablosu hep kıvrılıyordu mikrofonun da ondan bozulduğunu düşünüyorum bunun bi bilinen çözümü var mı
Bence Gamepower ultima sağlam duruyor birde yeni ürünFuxi H6 - H2002P - Gamepower Ultima
şu üçü arasından hangisini seçmeliyim sizce
game power raijin serini önerebilirim. 6 ay önce aldım ve gayet memnunum f/p ürünü2 sene önce 2.el olarak aldığım havit gamenote h2002p'nin mikrofonu bozulduğu için yeni kulaklık alacağım önerir misiniz