1000-1500tl Bandında Bilgisayar İçin Kulaklık Önerisi

exade62

80+
Reaksiyon skoru
14
2 sene önce 2.el olarak aldığım havit gamenote h2002p'nin mikrofonu bozulduğu için yeni kulaklık alacağım önerir misiniz

aynısından devam et sıfırını al o fiyata alınacak en iyi kulaklıktır kendisi

aynısından devam et sıfırını al o fiyata alınacak en iyi kulaklıktır kendisi
bu kulaklıkta kablosu hep kıvrılıyordu mikrofonun da ondan bozulduğunu düşünüyorum bunun bi bilinen çözümü var mı

yani normal her kablolu kıvrılır kollamak gerek kolladın sürece o kulaklık çok fp bir kulaklık

bu kulaklıkta kablosu hep kıvrılıyordu mikrofonun da ondan bozulduğunu düşünüyorum bunun bi bilinen çözümü var mı
Yeni ürünlerde değiştirdiler mi bilmiyorum. Ama kıvrıldığında elinle düzeltmek yerine, kablodan tutup kulaklığı sarkıtırsan düzelir. Yapabileceğin tek şey kabloyu kıvrılmayacak şekilde masada dolandırmak, yani sana gelen kısmı azaltacaksın.

Alternatif olarak GameRaider şu ürünü var.

Veya kablosuz olarak Happy Hour'da şu ürün var. Ama ses deneyimi olarak H2002P ile aynı kaliteyi verir mi bilmiyorum. Kablosuzda ne olursa olsun bir ses ve kalite kaybı yaşanır. Eğer çok rekabet odaklı oyun oynamıyorsan, kablosuz konforu ve kumaş pedden dolayı da tercih edilebilir.

Bu arada kablosuz olarak yeni çıkan şu ürün de var. Dün ₺1599 satılıyordu, bugün ₺1700 olmuş. Belki kuponun falan vardır uyguna alırsın. Hepsiburada üzerinde de satılıyor.

Gerçi bazı modelleri HB üzerinde halen ₺1600 satılıyor.

Fuxi H6 - H2002P - Gamepower Ultima
şu üçü arasından hangisini seçmeliyim sizce

Ben kulaklıkarda 2. el alıp pedlerini değiştiriyorum, azıcık bütçeni yükseltebilirsen Hyperx Cloud 3 var 1800tl ye ikinci el sahibinden de KFG mevcut 2-3 ay önce alınmış, pedlerin eskimiş olduğunu zannetmiyorum ama hijyen muhabbeti rahatsız ederse değiştirebilirsin pedleri.

h2015pro önerilmiş başka bi konuda onu bilen var mı

Son düzenleme:
2 sene önce 2.el olarak aldığım havit gamenote h2002p'nin mikrofonu bozulduğu için yeni kulaklık alacağım önerir misiniz
game power raijin serini önerebilirim. 6 ay önce aldım ve gayet memnunum f/p ürünü :)

kız arkadaşıma
https://www.amazon.com.tr/dp/B0H2952QP4 bundan almıştım prime indirimlerinde 1400 1500 tl civarına 1 2 gün kullanmıştım hoşuma gitmişti kablosuz olsun diyosan mikrofon kalitesi de güzel, pro versiyonu var bide o zaman stokta pro yoktu, pro denklersen pro al

Geri