Çözüldü✓ H2015pro Vs Gamepower Ultima Vs H2002p Hangisini Almalıyım

exade62

80+
Reaksiyon skoru
14
2 senedir kullandığım H2002P'den çok memnundum fakat mikrofonu bozuldu ve kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yeni alacağım kulaklık bunlardan hangisi olmalı sizce H2002P ses ve mikrofon kalitesini çok beğenmiştim kablosuzdan aynı performansı alabilir miyim

2 aydır 2015 kullanıyorum problem yok güzel kulaklık şarjıda baya gidiyor

bende 2015 kullanıyorum 1 aydır memnunum

HAVİT 2015 PRO bugün elime ulaştı. Açık ara farkla hayatımda kullandığım en iyi kulaklık.
Mikrofonu sıfır dip ses alıyor, böyle bir kalite asla beklemiyordum.
CS konusunda ses kasma çok iyi gelmedi bana. Fakat uygulamada CS için özel eq ayarları var, kullanır düzeltirsin en kötü.
Ben gerek duymadım şahsen.
Bu kulaklığı al, diğerlerinin yüzüne bakılmaz.

HAVİT 2015 PRO bugün elime ulaştı. Açık ara farkla hayatımda kullandığım en iyi kulaklık.
Mikrofonu sıfır dip ses alıyor, böyle bir kalite asla beklemiyordum.
CS konusunda ses kasma çok iyi gelmedi bana. Fakat uygulamada CS için özel eq ayarları var, kullanır düzeltirsin en kötü.
Ben gerek duymadım şahsen.
Bu kulaklığı al, diğerlerinin yüzüne bakılmaz.
mikrofon kalitesi de güzelse alıyorum o zaman hadi bakalım

mikrofon kalitesi de güzelse alıyorum o zaman hadi bakalım

Ben FUXİ H3'den geçtim bugün. Forumda incelemesini yapan arkadaş mikrofonun çok iyi olduğunu söylüyordu. Ona güvenip aldım.
Gerçekten her şey yapılabilir bu mikrofonla. Podcest, yayın gibi işlerde kullansan sırıtmaz.
Düşünmeden al.

Ben FUXİ H3'den geçtim bugün. Forumda incelemesini yapan arkadaş mikrofonun çok iyi olduğunu söylüyordu. Ona güvenip aldım.
Gerçekten her şey yapılabilir bu mikrofonla. Podcest, yayın gibi işlerde kullansan sırıtmaz.
Düşünmeden al.
siparişi verdim teşekkür ederim yorumunuz için

Geri