berkec34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,505
yazılım güncellemesinide harddiske indirirsin15k ya harddisk alırım 3 tane
yazılım güncellemesinide harddiske indirirsin15k ya harddisk alırım 3 tane
varsın ona indirsin çok önemli değilyazılım güncellemesinide harddiske indirirsin
Dünyanın en çöp işletim sistemi miui 2 nin son sürümü 16 GB - 20GByazılım güncellemesinide harddiske indirirsin
hocam icloud alırsın en kötü. ben kullanıyorum telefonu 42bine almıştım gayet iyi kamerası da iyiDostlar 256 gb en uygun iphone ne alabilirim fiyatlar uçmuş kampanya mı bekleyeyim ne yapayım
43-44 civarına 16e düşüyor fakat 128 yetmeyecektir çocukların foto videosunu çok çekiyorum
Hocam icloud telde yer açmıyor ya şuan 11 64 gb da kullanıyorum 200 gb depolama icloud aldım ama yer açmıyor yel en iyi saklama seçeneği olmasına rağmenhocam icloud alırsın en kötü. ben kullanıyorum telefonu 42bine almıştım gayet iyi kamerası da iyi
geniş açı yokta onun eksikliğni hiç hissetmedim açıkcası. Batarya durumu fena değil 1 gün götürüyor beni telefonla çok vakit geçirmediğim zamanda. pc ye falan atın o zaman fotoğrafları o geldi aklıma.Hocam icloud telde yer açmıyor ya şuan 11 64 gb da kullanıyorum 200 gb depolama icloud aldım ama yer açmıyor yel en iyi saklama seçeneği olmasına rağmen
Bulut sistemler telde yer açmıyor zaten
Birde telde geniş açı yok değil mi bir tık da olsa yeter gibi bana batarya durumu nasıl bu arada hızlı ölüyor dediler