Yardım 20-30 Bin TL Bütçe 2k Monitör Önerisi

hugir0

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, 20-30k arası bir monitör almayı düşünüyorum. Oled daha önce kullanmadığımdan bir kaç model arasında kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fps oyunları, survival co op oyunları ve path of exile oynuyorum.

Dell Alienware AW2725D OLED 280 Hz

LG UltraGear 27GX704A OLED 240 Hz

Asus ROG Strix OLED XG27ACDMS 280 Hz ( Para iade kampanyasıyla yaklaşık 26.5k denk geliyor )

Son düzenleme:
bu bütçeye çıkacaksanız miniled seçeneklerini def edin lütfen

Neye karar verdiniz hocam şimdi bende bu fiyat aralığında monitör bakıyorum . QD-OLED miniled mi oluyor

XG27AQWMG’yi ASUS cashback ile 27K civarına alabilirsiniz. Tandem OLED, 3. nesil QD-OLED’e göre daha uzun ömürlü ve daha iyi bir görüntü sunuyor. Temizliği de kolay; ayrıca ışıkta siyahlar bozulmuyor. Tek dezavantajı maalesef gray banding. Tandem OLED panellerde daha sık görülebiliyor; az da çıkabilir, çok da çıkabilir, hiç de çıkmayabilir. Tamamen şansına bağlı. En kötü ihtimalde iade veya değişim. “Gray banding çıkma ihtimali mümkün olduğunca az olsun” derseniz 27GX704A’yı tercih edebilirsiniz. Evet onda da gray banding ihtimali var fakat panel yapısından dolayı çıkma ihtimali daha düşük.“Ben hiç gray banding istemiyorum” derseniz XG27ACDMS veya AW2725D düşünülebilir. Benim tercihim ACDMS olurdu ama temelde görüntü aynı. Muhteşem renkler, gray banding ihtimalinin 0 gibi olması. Işıkta bozulan siyahlar ve temizliği zor.

Neye karar verdiniz hocam şimdi bende bu fiyat aralığında monitör bakıyorum . QD-OLED miniled mi oluyor
Bakıyorum halen bir arkadaş yardımcı olmuş ona bakacağım. TCL in bir miniled modeli vardı dönüş üzerine onu sildim

Bakıyorum halen bir arkadaş yardımcı olmuş ona bakacağım. TCL in bir miniled modeli vardı dönüş üzerine onu sildim
Bütçeniz müsait ise oled şaşmayın hocam. TCL 27G64 mini led var. İmkanım olsa direct giriş modelleri bile olsa oled alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,282
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri