Kyk Da İnternetsiz Oyun Lazım

Cobarr0

80+
Reaksiyon skoru
3
KYK'da kalıyorum, haliyle internetim sınırlı ve internetsiz mobil oyuna ihtiyacım var; grafik veya sistem gereksinimi fark etmez, PC oyunları gibi oyun zevki kaliteli olsun, önerilerinizi bekliyorum.

KYK'da kalıyorum, haliyle internetim sınırlı ve internetsiz mobil oyuna ihtiyacım var; grafik veya sistem gereksinimi fark etmez, PC oyunları gibi oyun zevki kaliteli olsun, önerilerinizi bekliyorum.
Super Auto Pets oynuyorum şu aralar bir strateji oyunu eğer bu alana ilginiz varsa online da oynanabiliyor.

LoneWolf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stick War Legacy

Anger Of Stick 5

Gta sa

Sadece online kalmak şartıyla (çok fazla internet tüketmez) Hill Climb Racing 2 sarabilir belki. Bir aralar ölü oyundu, oynayan oyuncu bulamamıştım o yüzden hali ne durumda bilemem ama çocukken çok oynardım ve zevkliydi.

Temple run 2

Rail Rush

Eğer otobüslerderde internet varsa dışarı çık otobüse bin internete baglan ve ordan indir

mobil oyuna ihtiyacım var
Buna verebileceğim en iyi cevap benim için tartışmasız Balatro.
joker kartlarının ne işe yaradıklarını anlayacak kadar ingilizce biliyorsanız oyunun mantığını oturttuktan sonra oyundan çıkamadığınızı fark edeceksiniz.

vice city

chess oyna pek 3 5 mb internet yer herhalde

Cod lan party yapıyoduk biz :D

Geri