Gamepower Ultima Wireless mi Havit H2015 Pro Mu ?

xRevaha

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba bu iki kulaklık arasında kaldım genelde valorant ve cs oynuyorum 1.5-2k bandında başka öneriniz varsa onlara da açığım

Hocam hiç kullanıcı incelemesi yok ve yeni kulaklık bu yüzden çok güvenemiyorum havit içinde mikrofonu çok iyi diyorlar , çok kararsız kaldım
Ben gamepower'ın ekipmanlarından hep memnun kaldım. Havit i bilmiyorum daha yeni klavyesini aldım şuan için güzel.
Bence hangisinin servisi garantisi daha iyiyse onu al. Rampage de alabilirsin.

Arkadaşlar merhaba bu iki kulaklık arasında kaldım genelde valorant ve cs oynuyorum 1.5-2k bandında başka öneriniz varsa onlara da açığım
2015 alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1790171593067.webp

Ben gamepower'ın ekipmanlarından hep memnun kaldım. Havit i bilmiyorum daha yeni klavyesini aldım şuan için güzel.
Bence hangisinin servisi garantisi daha iyiyse onu al. Rampage de alabilirsin.
Rampage çok alt kalite hissettiriyor hocam fuxi h3 aldım mikrofon gayet güzel ama ses kalitesi pek hoşuma gitmedi dışarı ses vermesi de cabası

Eve gidince bakacağım hocam

Rampage çok alt kalite hissettiriyor hocam fuxi h3 aldım mikrofon gayet güzel ama ses kalitesi pek hoşuma gitmedi dışarı ses vermesi de cabası

Eve gidince bakacağım hocam
fiyatına göre maalesef hocam, aynısını kullanıyorum. 6 yıldır kullandığım rampage ın ucuz kablolu kulaklığından geçtiğim için çağ atlamış gibi oldum.

Hangisi ucuzsa onu al. Havit de dip ses sorunu olduğu söyleniyor o yüzden dikkatli olmak lazım. Ayrıca havit h2015 pro ATK N9 ile aynı anakarta sahip diğer özellikleri aynı mı bilmem ama aynı üretici üretiyordur

fiyatına göre maalesef hocam, aynısını kullanıyorum. 6 yıldır kullandığım rampage ın ucuz kablolu kulaklığından geçtiğim için çağ atlamış gibi oldum.
Siz şuan güncel ne kullanıyorsunuz hocam

Hangisi ucuzsa onu al. Havit de dip ses sorunu olduğu söyleniyor o yüzden dikkatli olmak lazım. Ayrıca havit h2015 pro ATK N9 ile aynı anakarta sahip diğer özellikleri aynı mı bilmem ama aynı üretici üretiyordur
Gamepower yeni çıktığı için fiyatı uygun diyenler gördüm hocam

Karşılaştırma olarak Kai Titanyum mu H2015Pro mu desen Kai diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,264
Üyeler
203,766
Son üye
Ryson89
Geri