Tekramarket resmi msi yetkili satıcısı güvenilir. Ekran kartımı ordan aldımMSI Vector 16hx ai laptop almayı düşünüyorum fakat google yorumları beni şüpheye düşürdü güvenilir mi değil mi bilen var mı acaba?
Her firma hakkında kötü yorum mevcur puanı 3 ten yüksek satıcı yok google daGoogle üzerinde bir sürü insan mağduriyet yaşamış ama iade kabul etmiyorlar 2. el ürün yollamışlar gibi..
Peki neden kendi sitesinde fiyat 137 Bin iken idefix üzerinde 109 Bin olabilir?
Hocam ama 137 bin liraya satılan yerde kendi sitesi yani amazon hepsiburada trendyolda falan 115 Bin hepİdefix galiba satıcıları çekmek için komisyon oranını çok düşük tutuyor bir şey var gerçekten çünkü diğerlerine göre her zaman ucuz orası
Bilemiyorum hocam indirimli gözükmesi içinde yapmış olabilirHocam ama 137 bin liraya satılan yerde kendi sitesi yani amazon hepsiburada trendyolda falan 115 Bin hep
Kampanya vardır brom her zaman olan bir şey.Hocam ama 137 bin liraya satılan yerde kendi sitesi yani amazon hepsiburada trendyolda falan 115 Bin hep
tekramarket güvenilir. diğer mağaza bilmiyorum alışveriş yapanlar var ama ben yapmadım
tekramarket orjinial msi satıcısıAmazondan aldigim da orjinal msi garantili olur yani dimi. Ya endişe ettigim kisim aldigimda bir sorun cikarsa servis falan demesinler iade etsinler ben yenisini aliyim ya da değişsinler direkt. Insanlarda degisim yapmiyorlar falan yazmis. Amazonun iade sureci cok daha rahat ve kolay oldugu icin orayi tercih edicem sanirim ama idefixte dsha ucuz bilemiyorum